Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG OZLJEDE PALCA

Cleveland bez Shaqa sve do doigravanja

Shaquille O\'Neal
Reuters
01.03.2010.
u 08:45

Gotovo je sigurno da će Cleveland Cavaliersi do kraja regularnog dijela sezone igrati bez Shaquillea O'Neala, centra kojeg su doveli prije početka sezone iz Phoenixa.

Prije nekoliko dana na derbiju kod Bostona 38-godišnji je O'Neal ozlijedio palac desne ruke, a u ponedjeljak će biti operiran.

Liječnici su odmah predvidjeli moguću stanku od pet ili šest tjedana, a u Clevelandu će vjerojatno odlučiti da se Shaq potpuno oporavi od te ozljede te spreman dočeka doigravanje gdje će biti potrebniji nego u regularnom dijelu sezone. Dakle, moguće je da neće igrati sve do početka doigravanja (za sedam tjedana).

Cleveland se trenutačno nalazi na prvom mjestu Istoka s omjerom 46:14 i ima velikih šest pobjeda prednosti u odnosu na drugoplasirani Orlando.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije