Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene u savezu

Članovi UO-a zatražili izvanrednu sjednicu na kojoj će se izglasati nepovjerenje Šukeru

Ivan Šuker
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
10.10.2016.
u 08:29

Sjednica će se održati u četvrtak, a nakon toga bi se, u zakonskom roku, trebao održati i izvanredni izborni Sabor HKS-a na kojem će Šuker, ako to bude htio, imati priliku ponovo izboriti se za dužnost vodećeg dužnosnika hrvatske košarke.

Šestorica članova Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza zatražili su svojim potpisima izvanrednu sjednicu ovog tijela na kojoj se očekuje da će, kao natpolovična većina, izglasati nepovjerenje aktualnom predsjedniku Ivanu Šukeru.

Sjednica će se održati u četvrtak, a nakon toga bi se, u zakonskom roku, trebao održati i izvanredni izborni Sabor HKS-a na kojem će Šuker, ako to bude htio, imati priliku ponovo izboriti se za dužnost vodećeg dužnosnika hrvatske košarke. A za protukandidata bi mogao imati nekoga od legendi ovog sporta (Vranković, Rađa). 

Komentara 3

Avatar mister.N@
mister.N@
08:45 10.10.2016.

ma dajte??? pa necete valjda velikog i mocnog sukija maknuti??? pa covjek je bio perjanica hdz-a... doduse malo cega se sjecao zadnjih godina al ipak jedan istaknuti mocnik i poslusnik ;)

Avatar Diavolo
Diavolo
09:40 10.10.2016.

Sve za bolje sutra nase koarke !

DA
darwil
14:23 10.10.2016.

Nažalost poslije Novosela Hrvatska košarka je tonula i tonula kada su se istom bavili bezveznjaci koji su htjeli drmnuti samo lovu a još su se pokušali gurati u politiku, moš misliti zašto, ali je najžalosnije i pogubno što se oni sami smatraju legendama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije