Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAŽEN LADIĆ:

Izvršni odbor HNS-a skriva se pod Mamićevom suknjom, a svi su 'potpisali' odluke

Zdravko Mamić, Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
28.09.2015.
u 10:15

'Struka koja bi trebala nešto reći i oko čijeg mišljenja bi se trebala graditi priča, skriva se...'

Draženu Ladiću se stanje u našem nogometu nimalo ne sviđa.

– Ne treba biti unaprijed protiv nečega kolikogod je moderno biti protiv Zdravka i Šukera, HNS-a... Neka članovi Izvršnog odbora HNS-a kažu zašto su za sve odluke digli ruku. Te ljude treba raskrinkati, skrivaju se pod Zdravkovom suknjom, idu na putovanja, super im je, časti ih se i dobro znaju kako će vratiti tu uslugu. Da ste vi ili ja član Izvršnog odbora, isto biste išli s reprezentacijom, ali onda moramo biti i odgovorni. A ne, kad je lijepo, onda sam tu, a kad nešto nije dobro, e to je Zdravkovo ili Šukerovo maslo. Ili kad Čačić kaže da iza njega stoje rad i rezultati i da je samostalan. Mislim da će mu biti jako teško jer će često biti u situaciji da mora govoriti nešto s čim se ni sam ne slaže – kaže Ladić.

Činjenica je da Čačić ima više utakmica od četiri zadnja izbornika zajedno.

– Ako je to mjerilo, zašto onda izbornik nije Stanko Mršić koji ima najviše utakmica u HNL-u? Svi pričaju da reprezentaciji treba psiholog ili motivator. Zar su Čačić i Šimunić motivatori? Neka me krivo ne shvate, nemam namjeru blatiti Čačića, ali o tome svi raspravljaju, samo na kampanjski način. A struka koja bi trebala nešto reći i oko čijeg mišljenja bi se trebala graditi priča, skriva se. Ne bi se htjeli nekome zamjeriti jer možda čekaju svoju šansu. Onda neka budu u mišjoj rupi i dalje.

>> Ladić: Ne bih prihvatio Šukerov poziv, a impresivan je bezobrazluk kojim se mažu oči!

Komentara 24

SX
sudbina x
11:00 28.09.2015.

Romska posla..!

LI
liskovaca
10:39 28.09.2015.

Ladiću, da te zaposlio drugačije bi govorio!

MA
Malenkost
12:14 28.09.2015.

DRAŽEN LADIĆ ! Jedini koji otvoreno govori sto misli! Mamici su isto sto i Sanader bijase u politici. Sve se moze ako okol sebe imas dobrovoljne sljepce !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije