Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

City želi Werderova Marka Marina

'Werder Bremen\'s Marko Marin attends a training session at White Hart Lane in London on November 23, 2010. Werder Bremen are set to play Tottenham Hotspur in a UEFA Champions League group A football
'IAN KINGTON'
25.06.2011.
u 11:47

Srpski nogometaš jedan je od najtraženijih budesligaških igrača na Otoku, a na listi zainteresiranih sada je i Manchester City.

Roberto Mancini od Manchester Cityja želi izgraditi momčad koja će dogodine još jače moći napasti engleski naslov i Ligu prvaka. Posljednjeg je 'upikirao' zvijezdu Bundeslige, Werderova Marka Marina koji je, piše The Sun, odbio ponude Liverpoola i Tottenhama uz objašnjenje kako se namjerava nastaviti razvijati u Njemačkoj. No, ostaje vidjeti hoće li 22-godišnjaka ideja o igranju Lige prvaka ipak odvući iz Bremena.

- Ako klub primi ponudu i odluči me prodati, to je druga situacija. Dotad sam sretan ovdje - rekao je Marin za Bild.

Šeici iz Manchestera i Mancini svoje šanse vide u novcima i činjenici da je Werder daleko od starog sjaja.

Komentara 7

Avatar Idler 3
Idler 3
13:16 25.06.2011.

Znači ipak im je dost Taveza i njegovih psihičkih stanja !?

AN
Andreeejjj
14:38 25.06.2011.

Marko Marin i Luka Modrić su blizanci? Jako sliče, ok pa i braća su....ista regija!!! Sjajni igraći, svaka im čast!

MR
mrvecdam
15:06 26.06.2011.

super igrac.srbin po ocu i majci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije