Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

City se probudio i nadomak je prvog mjesta! Haaland zabio za pobjedu protiv Brentforda

Premier League - Manchester City v Brentford
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/5
20.02.2024.
u 23:59

Manchester City je 17. pobjedom u sezoni došao do 56 bodova i samo je bod iza vodećeg Liverpoola. Arsenal je s 55 bodova potisnut na treće mjesto

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su Brentford s 1-0 u zaostaloj utakmici 18. kola engleske Premier lige, odigranoj u utorak na stadionu Etihad. Strijelac pogotka u 71. minuti bio je norveški reprezentativac Erling Haaland. To je vodećem strijelcu Premier lige bio 17. prvenstveni pogodak u ovoj sezoni.

Zatresao je Haaland mrežu i u 80. minuti, ali je pogodak poništen zbog zaleđa u kojem se našao Kyle Walker koji je proslijedio loptu prema Norvežaninu.

GALERIJA Boxing Day završio uzbudljivim preokretom na Old Traffordu. Man. United konačno okrenuo crni niz

Premier League - Manchester City v Brentford
1/14

Mateo Kovačić je igrao za City od 89. minute, kad je zamijenio Juliana Alvareza. Joško Gvardiol je još uvijek na popisu ozlijeđenih, zbog ozljede ligamenata skočnog zgloba.

VEZANI ČLANCI:

Manchester City je 17. pobjedom u sezoni došao do 56 bodova i samo je bod iza vodećeg Liverpoola. Arsenal je s 55 bodova potisnut na treće mjesto. Brentford ima 25 bodova i nalazi se na 14. poziciji, pet bodova iznad zone ispadanja.

VIDEO Guardiola se zagrnuo od smijeha na ideju da Manchester United postane prvak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije