Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

City posrnuo na Emiratesu, United pobjegao na plus osam!

rooney
AFP
08.04.2012.
u 16:22

Do kraja Premiershipa ostalo je još šest kola, no City će teško stići Unitedovu prednost

Utrka za prvaka Engleske praktički je gotova! Manchester United rutinski je odradio posao kod kuće protiv QPR-a (2:0), a Manchester City sam je sebe upropastio u gostima kod Arsenala (1:0) i tako sada za gradskim konkurentom zaostaje osam bodova! Jedini pogodak postigao je Arteta u 87. minuti. U utakmici na Emiratesu, prepunoj naboja i napetosti jer se i Arsenal bori za potvrdu Lige prvaka sljedeće sezone, palo je čak sedam žutih kartona, od čega je jedan igrač zaradio dva! Pogađate, radi se o Mariju Balotelliju.

Prvo u 19. minuti kada je zamalo slomio nogu domaćem Songu, a konačno isključenje zaradio je u posljednjim trenucima regularnog vremena. Požutili su još, redom, Yaya Toure u drugoj minuti kojeg je Mancini već u 17. mijenjao Pizzarom, Miner je dobio karton u 56., Arsenalovi Santos i Koscienly u 59. i 68. te Cityjev Zabaleta u petoj minuti sudačke nadoknade. Inače, Wengerova momčad zasluženo je došla do tri boda jer je cijeli susret imala dominantnu ulogu, a gosti uz silne napore nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti. U 83. minuti talijanski je strateg čak uveo i Teveza, povukao krajnji potez ne bi li se dokopao bodova...

Strijelci za Fergusonovu u pobjedi nad QPR-om bili su Wayne Ronney u 15. minuti iz kaznenog udarca i Paul Scholes u 68. minuti. Od 14. minute gosti su igrali s igračem manje, crveni je karton dobio Shaun Derry. 

Do kraja Premiershipa ostalo je još šest kola, no uz nezaustavljivi United, City će teško do preokreta. Pogotovo uz atmosferu kakvu u svlačionici stvara Balotelli, a čini se da je i trener Mancini ispustio konce iz ruku.

Engleska, poredak nakon 32. kola: 1. ManUtd 79, 2. ManCity 71, 3. Arsenal 61, 4. Tottenham 59, 5. Chelsea 56...

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
Zoran-Düsseldorf
20:09 08.04.2012.

To bi bilo to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije