Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski treneri na margini

Ćiro, Tanac i Cico u Aziji jer ih u Europi nitko i ne zna!

Miroslav Ćiro Blažević
Reuters
21.12.2009.
u 09:15

Miroslava Ćiru Blaževića, na jednoj od posljednjih postaja, ako zapravo ikada i umre, u Šangaju dočekala su vesela kineska dječica kao da kliču Mao Ce-tungu.

Kao maršal Tito dočekan je naš najdraži Ćiro. Nekoliko dana prije njega bez medijske pompe dočekan je Branko Ivanković, a u Teheranu se već dulje vrijeme muči Zlatko Kranjačr. Nema pravi rezultat i gotovo stalno stižu vijesti kako 'visi'. I drugi, manje poznati treneri krstare tim azijskim prostranstvima, gdje još ima nekog novca...

Nekoć smo imali velike trenere poput Branka Zebeca, pa poslije i Tomislava Ivića. I Ćiro Blažević imao je klasu, no afera u Francuskoj, kada je nekoliko dana bio u zatvoru, te niz klupskih neuspjeha (posljednji europski sa švicarskim Xamaxom) zapravo su mu zatvorili vrata za ozbiljne klubove.

Hrvatski treneri jednostavno nisu na cijeni, sada Soldo pokušava u Njemačkoj, ali samo zbog toga što je dugo bio kapetan Stuttgarta i ne ide mu. Nemamo ni dobar trenerski lobi i zato smo na margini.

Komentara 6

LY
Lynx
09:47 21.12.2009.

Kada je to Soldo bio kapetan Koelna?????

AN
antikamen
10:17 21.12.2009.

onda kada je flak igrao bek i to lijevog,onda je soldo bio kapetan

Avatar dinameze
dinameze
10:32 21.12.2009.

e moj flaksiću nema me na portalu danima i vjeruj da mi fale tvoje gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije