Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaradio isključenje

Ćiro: Sucu sam na šatrovačkom rekao da ide u čkupiterinuma

Ćiro Blažević, Zagreb vs Inter (1)
Slavko Midžor/Pixsell
01.03.2013.
u 22:01

- Ponosan sam na moju momčad jer je pobijedila najjačeg protivnika protiv

Veliku pobjedu ostvarili su danas Zagreb i njihov trener Ćiro Blažević. U Zaprešiću su pobijedili Inter 2:1, izravnog konkurenta u borbi za opstanak.

- Čestitao bih momčadima jer su po teškom terenu prikazale ono što je utakmicu učinilo napetom. Ponosan sam na moju momčad jer je pobijedila najjačeg protivnika protiv kojeg smo igrali otkad sam ja trener. Zagreb će se sigurno spasiti, a mislim da će i Inter jer sam kod njih registrirao kvalitetu.

Ćiro je isključen nakon što je sudac Vučemilović dosudio jedanaesterac za Inter.

- Vučemilović ne bi sudio penal da mu nije sugerirao četvrti sudac, onaj Krampus, ili kako mu je ime (Trampus, Danijel, op.a.). On je vikao u radio-vezu - penal, penal! Zato ga je Vučemilović dosudio. Trampusu još nisam zaboravio kako je sudio kad smo igrali protiv Dinama. A Vučemiloviću sam na šatrovačkom rekao da ide u čkupiterinuma, ali on to nije shvatio. Zato sam isključen - rekao je Ćiro.

>>>Ćiro: Portir u HNS-u nije me prepoznao!

Ključne riječi

Komentara 9

JA
JackRussell
22:13 01.03.2013.

Stari prdonja se nešto usuđuje govoriti protiv Mamića, a on sam je teška klošarčina.

OB
-obrisani-
22:35 01.03.2013.

he,he ....Ciro je zakon....On barem kaze ono sto misli. Steta sto nije izabran za predsjednika drzave

BR
bruno1257
09:00 02.03.2013.

Ćiro je genda le!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije