Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavidna karijera
Povratak na članak

Ćiro se kandidirao na predsjedničkim izborima. Ivo Sanader ga je izbacio iz Hajduka

'Sanader je to naredio! Zato što nisam iz Kraljevice stigao na ručak u Zagreb, u restoran Baltazar, na koji me premijer pozvao. Netko iz njegove pratnje prišapnuo mu je kako sam ga namjerno izbjegao, rekli su mu: 'Neće on da ga vide s nama, on je za generale, on je za Pašalića..'

Komentari 4

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:00 08.02.2023.

Na predsjedničkim izborima je osvojio tri puta manje glasova od Pernara.

VL
SE
serafin002
12:08 08.02.2023.

Kada odu velikani uvijek se nađu gnjide kao razni dasovići da laprdaju ono što se nisu usudili za života tih velikana

VL
PV
prcko.vita
13:06 08.02.2023.

Ministre Beroš, ode čovjek, rak prostate, hvata skoro svakog muškarca, ajd sada malo pogledajte na što nam liče odjeli urologije, s kakvim aparatima rade liječnici, koliko liječnika imamo i gdje se sve školuju, da li imamo suradnje na daljinu s vrhunskim klinikama u toj branši, kakve lijekove i terapije imaju Hrvatski građani, naročito oni van Zagreba... da skratim, treba pod hitno ulagati više novca u zdravstvo, jer, npr. što sad ima Ćiro od milijardi koje smo dali u par polovnih aviona i tako dalje, dobro, treba imati i vojsku, naročito odbranu jer mi ne planiramo nikoga napadati, kao ovi naši istočni susjedi, ali brate, dajte krenite malo više ulagati u zdravstvo, jer u modernim zemljama građani imaju puno više mogućnosti i šanse. Znam da košta, ali život bi trebao biti svima najvažniji, i nema cijenu. A naročito neka je sramota ove što krenu komentirati "pa dobro, godine su to"... svakome je milo živjeti i nije na nama da određujemo koliko je to dovoljno i dosta da živi. Neki ljudi žive i po 120 godina. Na nama je da učinimo modernim zdravstvom i kvalitetnom medicinom da svim građanima damo šansu da žive što duže.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.