Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE VOLI VUČEMILOVIĆA

Ćiro saznao suca protiv Dinama: Teram ih u p.m.! Dokle tako!?

Ćiro Blažević
Pixsell
04.04.2013.
u 18:19

– Što im to treba, koju vražju mater? Zna se koja je to muzika. Ništa se ne ostavlja slučaju ovdje – urlao je Ćiro

Trener Zagreba Ćiro Blažević potpuno se izbezumio kad je saznao tko mu sudi sutrašnju utakmicu protiv Dinama. Ime Ante Vučemilovića budi mu loše uspomene...

– Isuse, Marijo i pomalo Josipe – zavapio je Ćiro:

– Daj mi da popijem nešto, daj mi cigaretu... Nevjerojatno!

Nemate dobra iskustva s njim?

– Pa kako ću imati dobra iskustva. U prvom mandatu u Rijeci unakazio me čovjek i dobio četiri utakmice kazne jer je dosudio nepostojeći jedanaesterac. Sada zadnju utakmicu protiv Intera... – istaknuo je Ćiro i povisio ton.

– Nisu mogli gorega dati jer su ga birali. Što im to treba, koju vražju mater? Ima tako čestitih sudaca, nekompromitiranih. On je čovjek u kojeg nemam nikakvog razloga ne sumnjati. Šta ja sad moram nešto reći, pa da me tuže opet. Teram ih u p...u materinu. Zna se koja je to muzika. Ništa se ne ostavlja slučaju ovdje. J...m ti hrvatski nogomet. Pa dokle će to tako... – urlao je trener svih trenera.

– Znate što je najgore, on te pokrade očito i onda ti reagiraš i budeš kažnjen jer moraš šutjeti i biti im zahvalan kad te okradu. Ali to traje već 10-15 godina i više. Ma j..ala te Hrvatska i vlada Hrvatska – šokiran je bio Ćiro, malo došao do daha i nastavio rešetati:

– Kako se zove onaj što određuje suce? Dajte mi da pred vama nazovem tog Ivana Peraića?  – obratio se Ćiro direktoru Zagreba Vincenzu Cavalieriju.

Nakon što je uspostavio vezu, Ćiro je počeo:

– Đovani, pozdravlja te Ćiro Blažević ako ti to šta znači. Reci mi sine, što će reći da si mi uvalio ovog Vučemilovića?

Osluškivao je pozorno Ćiro odgovor s druge strane...

– O majku ti Božju. Čuj, Đovani, nemoj... Pa imali smo mi problema s njim u Zaprešiću i jedanput davno... Jel' te netko nagovarao da to napraviš? – izravan je bio Ćiro i nastavio:

– Imam lijepo iskustvo s tobom, ali bojim se da te netko nagovorio majku mu j...m. Nije? Dobro, ako si ga već stavio, samo da ga nama nisi stavio – poentirao je Ćiro i sa sugovornikom zaključio:

– Nazovi ga i upozori...

Nakon što je poklopio, kazao je:

– Sjećam  se Peraića dok sam bio trener Rijeke. Fini gospodin, samo se bojim da ga je netko nagovorio – rekao je Ćiro i prasnuo u smijeh.

Upitali smo Ćiru što mu je rekao.

– Kaže da nam je tako pao grah. Da bi bilo oportuno da je postavio zagrebačkog suca. Rekao je da će ga zvati... Ma ništa ne tražim...  Nervozni smo i napeti, samo to – zaključio je Ćiro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije