Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJA BiH u Mariboru 19. studenog igra prijateljsku utakmicu sa Slovenijom

Ćiro pozvao Zeca iz Šibenika

05.11.2008.
u 15:39

Nogometnu reprezentacije BiH ove godine očekuje još samo prijateljski susret sa Slovenijom. Izabranici Ćire Blaževića gostovat će 19. studenog u Mariboru. Trener svih trenera je zadovoljan.

- Želio sam taj termin kako bismo se još više upoznali i zbližili. Važno je da smo zajedno i da nije prevelika stanka između utakmica. Veseli me što ću ponovno vidjeti sve igrače i što ćemo sada bez rezultatskog pritiska moći razgovarati i početi pripreme za susret s Belgijom - kaže izbornik Blažević.

Izabrana vrsta BiH kvalifikacije za SP nastavlja u ožujku sljedeće godine kada će gostovati u Belgiji. Čim je dogovorena utakmica sa Slovencima, Ćiro je u Nogometni savez BiH poslao je popis od 18 igrača na koje računa u tom susretu. Na popisu nema ozlijeđenog Miralema Pjanića te Safeta Nadarevića, kojeg je izbornik definitivno otpisao.

- Pozvao sam Šibenikova napadača Ermina Zeca, koji ove jeseni igra odlično. To je igrač kojeg sam pratio u nekoliko utakmica i silno je zanimljiv. Prošao je omladinske selekcije BiH i vrijeme je da dobije priliku - kaže Ćiro.

Reprezentacija će se dva dana uoči utakmice okupiti u hotelu Habakuk podno Pohorja.

- Naći ćemo se svi u Mariboru. Nećemo imati vremena za uigravanje, ali ćemo zato to vrijeme provesti u razgovorima. Analizirat ćemo početak kvalifikacija i ono što smo ostvarili nakon četiri utakmice. Nadam se da ćemo nastaviti putem kojim smo krenuli - istaknuo je izbornik Ćiro Blažević.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije