Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
6000 KUNA HNS-U

Ćiro: Ne želim platiti kaznu zbog Krampusa

Ćiro Blažević
Pixsell
09.03.2013.
u 08:42

- Uvijek sam imao problema s prezimenima. Šest godina nisam znao tko je Jurčević, a tko Jurčić. Tako Trampus ili Krampus, lakše mi je bilo izgovoriti Krampus - objasnio je Ćiro

Nogometaše Zagreba danas (15 sati) očekuje sraz sa Splitom u Parku mladeži. Ćirine trupe nadaju se nastavku dobrih igara. Pjesnici bi bili zadovoljni i bodom koji bi ih približio željenom cilju, ostanku u ligi.

- Pred nama je izuzetno teška utakmica. Riječ je o talentiranoj momčadi s iznimnim individualcima poput Hrgovića, Vojnovića, Barabana, Rebića, Bellea... No, optimist sam jer smo i mi spremni, bolji smo nego smo to bili prije mjesec dana, pa i prije 15 dana. Vulić me ne može iznenaditi jer ga savršeno poznajem - istaknuo je Ćiro.

Dotaknuo se kazne koju mu ne HNS odredio zbog neprimjerenog ponašanja na utakmici s Interom u prošlom kolu. Ćiro mora platiti šest tisuća kuna.

- Neću to platiti i već sam uložio žalbu. Ja tu kaznu ne zaslužujem. Uvijek sam imao problema s prezimenima. Šest godina nisam znak tko je Jurčević, a tko Jurčić. Tako Trampus ili Krampus, lakše mi je bilo izgovoriti Krampus - u svom je stilu poentirao Ćiro.

- Ali Krampus je lik iz bajke. To je Grimm još davno napisao da je on pozitivan lik. Ali zar to nije nepravda da Krampus kao četvrti sudac vodi utakmicu. On glavnom sucu govori kad je penal, kad je prekršaj, kad je aut... Odmah sam se sjetio naše utakmice s Dinamom kad je Nadareviću dao crveni karton na pravdi Boga, pa nam poništiše gol... Pa ono što su suci previdili protiv Intera ne može previditi ni Ray Charles - zaključio je Ćiro.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:23 09.03.2013.

Pa ono što su suci previdili protiv Intera ne može previditi ni Ray Charles - zaključio je Ćiro. >>> ha,ha Ciro je zakon.....Nikad dosadan

VK
vječni krojf
10:27 11.03.2013.

Ciro kad treba nesto platiti odmah je spreman sam sebe nazvati ludjakom.On bi se radje bacio u ledenu savu nego nesto platio,on kad je novac u pitanju ne pozna ni oca ni majku.Moj Ciro,pa odakle tebi pravo da nekoga vrijedjas na ovakav nacin,i ne samo njega nego i sve osobe sa takvim prezimenom.To je bezobrazluk od jednog u javnosti poznatog covjeka.Sta on misli tko je on?Za mene nista drugo nego jedan neodgojen primitivac koji se nezna ponasati civilizacijski.Nesto o utakmici,rekao Ciro da ga Vujic ne moze iznenaditi ali ga iznenadili Vulicevi igraci.Ciro uvijek prodaje muda za bubrege,da je kojim slucajem utakmica zavrsila drugacije svi bi opet rekli "ste vidjeli Ciru" i opet bi bio trener svih trenera.Tako je on odnekad radio,mazao oci ljudima.Drugim rijecima jedan los glumac koji ce NK Zagreb odvesti u drugu ligu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije