Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJEREN U SPAS

Ćiro: Mene će kazniti? Neću šutjeti, nisu nedodirljivi!

Ćiro Blažević, Zagreb vs Inter (1)
Slavko Midžor/Pixsell
07.04.2013.
u 08:30

- Kada je Vučemilović u Zaprešiću sudio loše, ja sam to apostrofirao, kao i sada protiv Dinama kada sam rekao da je sudio dobro. Ali, znam ja što oni rade - rekao je Miroslav Blažević

Jutro poslije poraza od Dinama (0:3) Zagrebov trener Ćiro Blažević iščitavao je novine i ispijao kavu. Odmah na prvu nas je dočekao:

– Ne slažem se da je prvo poluvrijeme bilo negledljivo. Tako smo jedino i mogli igrati protiv Dinama. Ali što ćete, sad moramo šutjeti. No, nismo smjeli izgubiti. Dva prekida – dva gola. Mogla je to biti senzacija da je Dino Bevab zabio. Nije Bog bio na našoj strani, ali razliku je napravio Sammir – počeo je Ćiro i nastavio:

– U sljedećih sedam utakmica imamo suparnike koje možemo pobijediti. Zagreb će se spasiti, ostajem pri toj tvrdnji!

Promaknuo je Ćiri tekst u kojem je prijavljen Disciplinskoj komisiji. Radi se o mogućim stegovnim mjerama nakon Ćirina istupa uoči utakmice s Dinamom kada je prozvao suca Antu Vučemilovića odnosno kada je telefonom zvao povjerenika za suđenje Ivana Peraića. Neke konstrukcije idu tako daleko da se govori o Ćirinu isključenju iz nogometa. Baš ta konstrukcija razbjesnila je trenera svih trenera.

– Ma nabijem ih na k... Što ja ne smijem reći što se dogodilo? Ma tko će to mene izbaciti iz nogometa? O čemu vi pričate ljudi? To je apsurdno. Znam ja šta oni rade... A ja se nikada neću ustručavati kazati istinu. Kako sam rekao da je Vučemilović u Zaprešiću bio loš, tako sam rekao da je protiv Dinama bio jako dobar. Oni misle da su nedodirljivi, ali nema takvih – istaknuo je Ćiro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije