Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi začelja

Ćiro isključen, Zagreb protiv Intera došao do važna tri boda

Ćiro Blažević (1)
Igor Kralj/Pixsell
01.03.2013.
u 18:57

Pjesnici su u 18. minuti ostali bez pomoći Miroslava Blaževića koji je isključen nakon što je prigovorio sucu Vučemiloviću zbog dosuđenog jedanaesterca

Zagreb je napravio velik posao u nadmetanju za ostanak u ligi. Pobijedili su izravnog suparnika – Inter i to u Zaprešiću sa 2:1. Inter je tako kod kuće prvo izgubio od Zadra, a sada i od Zagreba i bojimo se da Borimir Perković neće ostati na klupi nakon novog domaćeg poraza.

– Čekam priliku – rekao je u poluvremenu Ante Čačić, bivši trener Dinama.

Tko zna, možda mu se ubrzo i ukaže. Uostalom, već je bio trener Intera.

Pjesnici su u 18. minuti ostali bez pomoći Miroslava Blaževića koji je isključen nakon što je prigovorio sucu Vučemiloviću zbog dosuđenog jedanaesterca u korist Intera. Inter je imao bezbroj prilika da poveća rezultat, ali nije uspio zatresti mrežu. U drugom poluvremenu Zagreb je bio puno bolja momčad. Imali su puno opasnije napade i dva takva urodila su plodom. U međuvremenu je isključen i Stipe Brnas, pomoćni trener Intera, zbog nepotrebnog napucavanja lopte.

Zagreb je u posljednja tri kola prvog dijela prvenstva osvojio šest, a Inter samo jedan bod. Nije teško pogoditi kome će biti lakše u nastavku...

Zagreb je sada na 22 boda, isto koliko ima i Istra na osmom mjestu, dok je Inter deseti.

>>>Osijek uzeo bod u Parku mladeži, završilo bez pogodaka

Ključne riječi

Komentara 4

SE
sestrićna
19:36 01.03.2013.

bandić je procjenio da je ipak bolje da ostane u ligi zagreb nego inter..ipak je inter talijanski klub :))

KA
kajinx
19:46 01.03.2013.

Zagreb je sada na 22 boda! Eto, gledam tablicu (na istoj stranici) vidim samo 16 bodova.

PR
propalismoFranjoskroz
20:43 01.03.2013.

kajinx,kad se već znaju unaprijed rezultati.Hvala divnim ljudima i Ćiri na današnjem koeficijentu 25,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije