Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša forma

Ćiro ga je uspoređivao sa Šukerom, a Džeko je najneefikasniji napadač na SP-u!

Edin Džeko
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.06.2014.
u 16:27

Doduše, kao olakotnu okolnost treba uzeti činjenicu da mu je nepravedno poništen pogodak protiv Nigerije.

- Edin Džeko ja sjajan igrač, uopće me ne bi čudilo kada bi bio najbolji strijelac SP-a. On može biti poput Šukera 1998. godine, rekao je Ćiro uoči početka Mundijala, ali je bio potpuno u krivu.

Reprezentacija BiH ispala je već nakon dva kola, a njihov najbolji igrač nije postigao nijedan pogodak. A statistika kaže da je upravo on najneefikasniji napadač Svjetskog prvenstva!

Naime, napadač Manchester Cityja nije se proslavio, u susretima s Argentinom i Nigerijom devet je puta pucao prema gola, najviše od svih napadača na prvenstvu koju nisu zabili. U noćašnjoj utakmici imao je tri sjajne situacije, u prvom dijelu mu je vratar Nigerije obranio čisti zicer, dok je u sudačkoj nadoknadi glavom pucao ravno u Enyeamu, a minutu kasnije pogodio je vratnicu. Doduše, kao olakotnu okolnost treba uzeti činjenicu da mu je nepravedno poništen pogodak protiv Nigerije.

No, bez obzira na to, mediji u BiH razočarani su igrama Edina Džeke u ključnim utakmicama...

>>Susjedi iz BiH, polako, vaše vrijeme tek dolazi

>>Džeko: Sudac je sramota, on bi trebao ići kući

Komentara 1

HR
hrxxx111
16:48 22.06.2014.

cemu ovakvi clanci ? ajmo sada analizirati svakog igraca i trpati im sol na ranu, pa cemo u pon. to sami sebi... Nadigrani su,bili su spori, sa puno losih dodavanja,puno lopti u prazno.Nakon prve tekme svi su ocekivali puno od njih i srusili su se po tim pritiskom i ocekivanjima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije