Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je negirao
Povratak na članak

Cirkus na Kajzerici: Ivković se predomislio, 'šalio' se za ostavku

- Ostavka? Neću odgovarati na hipotetička pitanja, ne mogu pričati o nečemu što ne znam – govorio je Ivković

Komentari 17

DU
Deleted user
21:50 19.12.2013.

Ivković nije zaslužio da bude trener Dinama, Mamić se u ovom kratkom razdoblju pokazao mnogo kvalitetniji.

VL
HO
Hobi
22:04 19.12.2013.

Smijesan je ovaj ivkovic,jako.dao ostavku pa kaze poslije da nije hehe.jako vjerodostojan,stvarno se igraci imaju u koga ugledati.frajer stvarno mislio da ce biti trener dinama.i stvarno misli da je veliki trener.a u to ga uvjerio onaj propali novinar zidak koji za dva pica ,alkoholna naravno,pise bedastoce.obecao mu zdravko?hehe da,bas je zdravko poznat kao covjek od rijeci.nikad nikog nije prevario hehe.uglavnom,neka suti jer ce u protivnom opet u karlovcu zavrsiti.

VL
RG
Roby-Grunf
21:56 19.12.2013.

šta reći- sprdnja! to može biti samo u ovakvim ne ozbiljnim ,amaterskim ligama! čovjek ljubomoran što nije postao dinamov trener pa puko malo!! nije ni čudo što nam je klubski nogomet jadan i na samom svjetskom dnu!!

VL
Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
08:41 20.12.2013.

Tak svejedno tko trenira koji klub. (1) Nije potrebno baš tak puno love da se dobije trenerska licenca. (2) Nije potrebno ozbiljnije prethodno školovanje. (3) Nije potrebno prethodno iskustvo, pogotovo s mlađim uzrasnim kategorijama (nitko se ne pita zakaj su najbolji treneri u povijesti nogača uglavnom stariji ljudi, ono četiri-pet banki i više), (4) nisu potrebni rezultati, u prvom redu na način da se odgoje generacije koje znaju igrati, a zatim i natjecateljski rezultati, itd. U stvari niti jedan od nužnih uvjeta nije potreban, a potreban je niz, u najmanju ruku, čudnih uvjeta. To da zaljubljenici u nogomet govore maloj deci da igraju "bočnog" i da brzo šprintaju napred natrag još je oprostivo, ali to da to licencirani trener govori igračima na treningu je katastrofa, jer tak, da nastavim primjer iz osobnog iskustva, siroto dete u sto čuda ne kuži zakaj ne stigne niti u obrani pokrit centaršut suparničkog krila, kaj je posel krilnog beka u obrani, niti kuži zakaj ne mre centrirat povratnu na drugu između jedanaesterca i peterca, a i ak centrira zakaj nema nikoga niti na prvoj, a ni na drugoj golštangi. Sirota deca. Siroti igrači. Siroti treneri. Jadan nam je taj naš hrvatski nogač.

VL
HO
Hobi
16:21 20.12.2013.

Lisabon,nitko nije rekao da je mamic kriv , samo je receno da se dogovorio sve s ivkovicem pa ga izigrao.ivkovic je cak i pomocnike trazio,jer nije htio cvitanovica i krznara.i tocno je da je rekao sto je piaalo jer je rekao u drustvu novinara.to potvrdjuje i njegova ostavka,koju su potvrdili i iz kluba.sad se povukao ali zdravko mu ovo nije zaboravio.i vec je bivsi,samo ce se cekati dva losija rezultata.a i zdravkovi novinari ce sad krenuti a ofanzivom,vec se pise da ke sezona bila dobra ali da se moglo i bolje.dpranca je ista.a ato nije trener dona,kriv mu je zoki koji je izricito bip protiv njega

VL
AN
Andreeejjj
20:31 20.12.2013.

Zdravko M. ga pozvao, zaprijetio i Tomica se usr*o!!!

VL
DV
Dvagreba
13:49 20.12.2013.

On je samo sadio tikve s MAMICOM! Budala

VL
LI
Lisabon
07:58 20.12.2013.

Evo tipican primjer kako novinari dva dana pisu neke stvari koje se pokazu netocnima.Onda ljudi koji to citaju "popuse"pricu i pocinje vrijedjanje Mamica.Primjer takvog komentara je HOBI.Jel Ivkovic to rekao?Gdije si to procitao?Ili je to neki novinar naveo kao navodno?I odmah Mamic je kriv.Nevjerojatno.

VL
LI
Lisabon
08:03 20.12.2013.

Imam i neko pitanje za Flaka i Dasovica.Prije cca tjedan dana izasla su dva clanka u VL i oba u naslovu nisu imala upitnik.Dakle to su bile konstatacije.Flak je napisao da ce novi trener Dinama biti Pamic i da ga je Mamic vec nazvao i da je to gotova stvar.Rezultat:krivo g Flak.Izmisljeno g Flak.Dasovic je vec slozio cijelu krizaljku,jer to je navodno samo on cuo iz "povjerljivih"izvora iznutra.Ivkovic ce biti novi trener Dinama,Cuk novi trener Lokomotive a Cvitanovic ide u Sesvete.Krivo g Dasovic.I naravno nista se od toga ne dogodi,ali nema isprike od novinara,niti nekog teksta u kojem govore da su imali pogresne informacije.nego ide se dalje,laze se dalje,blati se dalje,izmislja se dalje itd.Zivjelo novinarstvo i novinari (polusvijet).

VL
KZ
Kult Zagreba grada
08:31 20.12.2013.

Malo ga je Mamić sa svojim tjelohraniteljima posjetio, polili kavicu...obećao mu klupu nakon zokija, kljune jurčića, ivankovića-i onda on dolazi na red...

VL
GI
gismund
09:47 20.12.2013.

nakon poraza i od rijeke i od hajduka treba mu zahvaliti na suradnji i sretan mu put....

VL
Avatar Zampić
Zampić
08:07 20.12.2013.

Jedino što je lijepo to su navijači. Shvatili smo da ne treba stvarati nerede na sportskiom terenima i izvan njega. Taj nered stvorio je Mamiće, Širiće, Štimce, Sinovčiće, Novaliće i njima slične

VL
LI
list68
22:27 19.12.2013.

Haha! Jasno je tko je šef Lokomotive. Nije to "cirkus" samo na Kajzerici, to je "cirkus" cijele "HNL", i "HNS", i Hrvatskog nogometa uopće.

VL
HO
Hobi
22:17 19.12.2013.

Samo mi jos nije jasno zasto je ivkovic ljut na mamica pa je dao ostavku ,iz protesta ,u lokomotivi?!kakve veze imaju mamic i lokomotiva?!ahahahahaha Mamic svim silama zeli dokazati da nema veze s lokomotivom a onda ivkovic daje ostavku i i kaze mamica vise ne zeli ni vidjeti ahahaha.CIRKUS

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.