Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasplakao susjede

Ćirin odlazak ražalostio regiju: Preminuo je legendarni trener svih trenera. Tužan dan za nogometni svijet

Preminuo je Miroslav Ćiro Blažević, dan prije 88. rođendana
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
08.02.2023.
u 08:46

Miroslav Blažević preminuo je u 88. godini, udarna je to vijest na portalima diljem ovih prostora

Stigla je tužna vijest za Hrvatsku i naš sport - preminuo je legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević. Ćiro se već duže vremena borio s rakom prostate i sada je, nažalost, tu bitku izgubio. Ćiro je sutra trebao proslaviti 88. rođendan. Informaciju o odlasku Ćire doznali smo iz najužih krugova njegove obitelji. Legendarni trener preminuo je jutros u bolnici u Zajčevoj nakon što mu se sinoć stanje pogoršalo i hitna je došla po njega. 

Mediji iz regije također su prepuni članaka o Blaževiću na naslovnicama portala, svi ga cijenili, gdje god je Ćiro došao bio je omiljen. 

- PREMINUO LEGENDARNI ĆIRO BLAŽEVIĆ: Tužna vest za ljubitelje fudbala - piše Kurir

- PREMINUO ĆIRO BLAŽEVIĆ: "Trener svih trenera" nas je napustio u 88. godini - javlja Mondo

- ZNAO JE DA DOLAZI KRAJ Ćiro Blažević predosjetio svoju smrt - piše Alo uz komentar Ćire za Story:

- Ne mogu, ljubavi, noge me ne drže više od silne vode, idem na infuziju... Situacija je teška, eto, da budem iskren. Vrlo, vrlo teška... Rak mi je otišao na sve kosti, i na najgore i najopasnije mjesto - jetru. I uništava sve polako i sigurno, i tako. 

- Tužan dan za fudbalski svijet: Preminuo je legendarni Ćiro Blažević! - javlja Sport.ba, a Klix.ba također se prisjetio bivšeg izbornika Bosne i Hercegovine uz naslov: 'Preminuo legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević', a sličan naslov imaju i crnogorske Vijesti. 

 

Komentara 2

SE
serafin002
09:51 08.02.2023.

Čiro je našao svoj zasluženi mir i spokoj, a neki jugosi ne mogu bez regiona.

SP
Stari panj
09:55 08.02.2023.

Može li ova prilika bez regiona? Pustite nas da u miru žalimo za Ćirom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije