Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE OSTALO JE BOLNA RANA
Povratak na članak

Ćiri nitko ne može uzeti uspjehe 1982. i 1998.

Matjaž Kek definitivno je najnepoznatiji izbornik na globusu, no taj Mariborčanin je "dosegel nedosegljivo".

Komentari 2

RA
ramirna
09:01 01.12.2009.

jastog vidim da ipak voliš jugu, a ta ista juga nije mogla ništa napraviti jer je uvijek bila direktiva krvnih zrnaca najviše srba pa nešto nas hrvata , 2 do 3 bosanca po jedan slovenčići makedonče itd. , a nikada nije reprezentacija bila sastavljena od najboljih a možda je i bolje da se što prije zaboravi

VL
DU
Deleted user
12:24 23.11.2009.

tek se sada vidi ,koliko je bivsa Jugoslavija(bez da sam zagovornik povratka) u stvari bila geografski jako nogometno podrucje. Moram priznati da mi nije jasno kako nikad nisu uspjeli postici neko prvo mjesto na europskim ili svjetskim takmicenjima.Nije slucajno ali mladi sa ovih prostora naprasto imaju talenta.Mislim da su problem rukovodstva svih tih saveza i prljave igre u pozadini oko svih tih mladih ljudi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.