Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA SKUPINA
Povratak na članak

Cipar napravio iznenađenje i svladao Sloveniju, situacija se zakomplicirala

Slovenija je otvorila kvalifikacije pobjedom protiv svjetskog doprvaka Hrvatske (1-0), a potom upisala dva poraza, od Rusije (1-2) i večeras od Cipra (0-1).

Komentari 3

NE
Nemanadimak
20:18 30.03.2021.

E sad neka Slovaci uteraju Rusima, mi dobijemo Maltu i tu smo opet di smo bili. Steta sto nismo uspjeli dobiti Slovence jer bi onda bili u blagoj moralnoj prednosti nad Russima. Ovako ce biti jako tesko sve do kraja sa Russima a ni Slovake ja jos nebi otpisivao. Jel ako dobiju Russe doma i u gostima Slovaci su opet u igri.

VL
Avatar sluganski_svakidan
sluganski_svakidan
23:11 30.03.2021.

Završila je večerašnja utakmica rezultatski uvjerljivo. Igrački samo od negdje 50 minute. Završio je jedan igrački grč koji je trajao tjedan dana. Imali smo u tom grču igrača od kojih je svaki pojedinačno u nogometu imao sjajsnih poteza i sjajnihh trenutaka. Svi takvi nisu odjednom zaboravili igrati nogomet. Mi smo kao navijači zadnjih godina prilično razmaženi. Bolje rečeno od Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji. Očekujemo uvijek i samo pobjedu. Porazi i neriješeni rezultati su za nekog drugog - za nas ne! Ne dolaze u obzir. Kad se pak dogodi negativan rezultat odmah je raspoloženje na granici katastrofe, odmah se huška na izbornika, odmah se traži njegova glava. Nije poznato o svijetu nogometa da je i jedna reprezentacija bila uspješna koja je nakon svakog neuspjeha tražila novog trenera. Ni kod nas to ne može biti dobro. Na kraju ovog grča smo završili na prvom mjestu. Pa, koliko sam do sada vidio niti drugi nisu bili posebno uvjerljivi. Njihovi izbornici su još živi! Bar za sada. Nek nam i Dalić "ostane živ" što i nije tako jednostavno u medijskoj "izborničkoj stručnosti" i barem tri i pol milijuna drugih izbornika. Za sada je pauza pljckanja i traženja glava. Dok opet ne moramo igrati tjedan kvalirfikacija. Do tada želim dobro zdravlje i puno uspjeha svim igračima i izborniku Daliću. Svi nesuđeni izbornici u svojem sveznanju će za sebe isto znati pronaći kako do tada ostati zdrav.

VL
IS
istina00
21:38 30.03.2021.

eto koliko je slovenija slaba kad su od cipra izgubili...a mi od njih izgubili,eeeeeej!?....daliću odlazi!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.