Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio šest komada
Povratak na članak

Cindrić: Probili smo led, sada će sve biti lakše

Cindrić je preuzimao odgovornost kada je bilo najteže i utakmicu završio s šest golova

Komentari 4

Avatar Django
Django
23:42 11.01.2019.

Jedina taktika koja donosi pobjedu je, kao uostalom i u vaterpolu - vrhunski vratar. Ako to nemaš, badava ti sve taktike svijeta.

VL
ČI
čikaga
22:01 11.01.2019.

Pogotovo kad Lina složi STRUČNU TAKTIKU.

VL
IN
inot
07:57 12.01.2019.

bravo,samo jakoooo

VL
PA
Panac
02:47 12.01.2019.

Moj komentar... ponavlja se priča kao i u nogometu... sa Čačićem ispali od Portugala,sa Dalićem otišli do finala... Linu je pregazilo vrijeme... Oduvijek tvrdim... igrači dobijaju utakmicu... treneri je gube...tj i najbolji trener sa lošim igračima ne može puno.... alii loš trener i sa najboljim igracima gubi kad je najteže! najbolji primjeri... 2007 i 2009 ( sa Balićem smo imali dream team... ali Lino je lošom i pročitanom taktikom kriv za te poraze! prognoza....Hrv će biti od 7 do 10 mjesta. Medalja...samo u mašti! Do medalje će netko od; Dan,Njem ,Nor,Fra,Špa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.