Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Pijetraj

Cilj nam je dogovoriti meč Miluna i Hrgovića

Leonard Pijetraj
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
25.09.2019.
u 14:58

Prozvao je Filipa Hrgovića, Željka Mavrovića, ali i predsjednika HOO-a Zlatka Matešu. Nikom nije ostao dužan

Izbornik Hrvatske boksačke reprezentacije Leonard Pijetraj jučer je u prostorijama zagrebačkog Sportskog saveza održao bizarnu konferenciju za medije na kojoj je govorio 80 minuta.

Prozvao je Filipa Hrgovića, Željka Mavrovića, ali i predsjednika HOO-a Zlatka Matešu. Nikom nije ostao dužan.

– Ova situacija trebala je ostati u HOO-u i u Savezu, a onda je Mavrović izašao s nekakvom idejom koja nema veze s boksom, čovjek lupa bez veze. Ja godinama radim s boksačima besplatno i jednog dana, ako nešto uspiju, onda mi daju postotak. Što se tiče kvalifikacija, koliko god neki boksač bio dobar, on mora proći kroz kvalifikacije. Hrgović to nije htio i onda je išao plakati Mateši radi svoje koristi i Mateša je nasjeo. Zašto je Filipu poniženje doći na PH? Pa to je smiješno. Cilj ove presice je da dogovorimo meč između Hrgovića i Miluna da vidimo tko je najbolji u Hrvatskoj – između ostalog je rekao Pijetraj. 

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije