Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WIMBLEDON

Čilića i Dodiga zaustavila kiša, Federera nije ni bol u leđima

marin čilić (1)
Reuters/Pixsell
02.07.2012.
u 21:07

Nijemica Sabine Lisicki danas je izbacila prvu nositeljicu Mariju Šarapovu

Marina Čilića u osmini finala Wimbledona zaustavila je kiša, barem za danas. Andy Murray poveo je u prvom setu sa 7:5, u drugom je vodio 3:1 kada je nemilosrdno londonsko nebo odlučilo odgoditi susret, po svemu suedći, za utorak.

Roger Federer imao je nešto više sreće s vremenom, a i s reketom. Švicarac je do svog 33. uzastopnog četvrtfinala Grand slam turnira došso pobjedom nad Belgijcem Xavierom Malisseom 7:6(1), 6:1, 4:6, 6:3. Meč je odigrao jako bolnih leđa.

- Da, boljela su me leđa još od početka prvog seta, ali nastavio sam igrati tri do četiri gema da vidim hoće li prestati. Kako nije, pozvao sam liječnika da bi s njim samo porazgovarao o tome -  rekao je Federer i dodao da ne brine, da su ga leđa već prije boljela, no kako bi bol brzo prošla.

Malisse mu je uzeo set, no Federer je bio predominantan osvojivši 30 poena više. U četvrtfinalu ga čeka U četvrtfinalu će Federer igrati protiv Rus Mihail Južnijj koji je nslavio protiv Uzbekistanca Denisa Istomina 6:3, 5:7, 6:4, 6:7(5) i 7:5.

Kiša je zaustavila i Ivana Dodiga u parovima s Brazilcem Marcelom Melom. Protiv Radeka Štepaneka i Leandera Paesa vodio je 4:6, 6:3, 4:3 kad je meč prekinut.

Petra Martić i Njemica Grönefeld poražene su u trećem kolu turnira parova. Bolje od njih bile su Amerikanke Huber i Raymond, prve nositeljice, sa 7:6 (3), 5:7, 6:4.

Važniji rezultati osmine finala, tenisači: Federer - Malisse 7:6, 6:1, 4:6, 6:3; tenisačice: Kvitova - Schiavone 4:6, 7:5, 6:1, S. Williams - Švedova 6:1, 2:6, 7:5, Lisicki - Šarapova 6:4, 6:3.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije