Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentina izjednačila
Povratak na članak

Čilić vodio 2:0 pa doživio jedan od najtežih poraza u karijeri!

Bio je to njihov jedanaesti međusobni susret i devete pobjeda argentinskog tenisača pri čemu i šesta uzastopna.

Komentari 10

CR
crocro
22:59 27.11.2016.

Ovaj slovenac pravi Hrvat na kvadrat može samo sanjati kada će dežela biti sastavni dio kulturnog teniskog svijeta u kojem je Hrvatska velesila. Čilić može odigrati simultanuku s jedne strane sam a oni mogu njemu odabrati 5 najboljnih slovenaca i Marin će ih pobijediti s reketom u onoj ruci u kojoj žele. A tako i svi ostali hrvatski tenisači. Toliko su superiorni u odnosu na slovence. Balkanski Janezi na kvadrat mogu samo sanjati svijet tenisa i svih ostalih sportova u kojima su Hrvati na kvadrat superiorni.

VL
RA
raikonen
20:36 27.11.2016.

Kad god je trebalo, marin je u sro

VL
CR
crocro
23:18 27.11.2016.

Radile su emocije koje su bile jače od Marina. Ovaj puta Del Porto je bio mentalno na višoj razini i boljoj koncentracija. Slijedeća tri susreta uvijek može pobijediti Čilić, ali ovaj puta je podlegao osjećajima. Baš kada je trebao riješiti meč u korist Hrvatske. Prerano je vidio "salataru" u rukama. Puno puta se to događa vrhunskim tenisačima. Samo je problem u tome kada se to dogodi u trenutku kada je najvažnije da pobjede. Nažalost prilika je prokockana a kada će biti slijedeća i to je pitanje.

VL
TU
tubelover
09:54 28.11.2016.

Bas zato sto je Hrvatska velesila u tenisu nismo zasluzili ovaj poraz, Cilic i Karlovic niso pouzdani borci za velike finalne susrete i oba trebaju ukljuciti psihologe u svoje pripreme, nisu sposobni da okoncaju mec kad su ga vec dobili.

VL
Avatar POP.Košič Vlado
POP.Košič Vlado
19:47 27.11.2016.

to je tako kad imaš imaš bosanca u svojim redovima,nemože biti dobro,nadam se da pravi Hrvat Ivo bude to ispravio

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
19:32 27.11.2016.

Marin Čilić je jak i kvalitetan bosanac koji je dao sve što ima al trebamo se polako potišteno početi spremati za domoljuban pozdrav "Za poraz doma spremni"

VL
DU
Deleted user
19:52 27.11.2016.

Marin je igrao sjajno, ali sreca je otisla na drugu stranu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.