Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Sanremu
Povratak na članak

Čilić u šoku, sparing partner mu doživio infarkt i pao u komu!

Mladić je odmah prebačen u bolnicu na intenzivnu njegu, te je ‘bačen’ u induciranu komu kako bi se utvrdili razlozi srčanog udara.

Komentari 2

AU
autoritet
23:11 29.07.2010.

nadam se da bu dečko dobro

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
10:45 30.07.2010.

i ja mu zelim da se oporavi, ali ak je na aparatima - tesko....danasnji sport trazi previse od tih klinaca, vise skoro i nema sporta gdi mladi decki u naponu snage dozivljavaju infakte - u nogometu svake godine, evo sad u tenicu, u amrickom footbolu, biciklizmu....meni se cini da malo treba procesljat i sportsku medicinu, tj klubske lijecnike koji tim mladicima daju svakojake stimulanse i pain killere, blokade i sl - ko zna sta je zapravo u tim preparatima, managerima i vlasnicima klubova i licenci su najbitniji rezultati....a ovo je stvarno sokantno, jer decko jedva ima nepunih 19. godina....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.