Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajan uspjeh

Čilić u četvrtfinalu Cincinnatija, čeka ga vjerojatno Đoković

'Marin Cilic of Croatia reacts during his men\'s singles tennis match against Sam Querrey of the U.S. at the Wimbledon tennis championships in London June 30, 2012.         REUTERS/Dylan Martinez (BRI
'DYLAN MARTINEZ'
16.08.2012.
u 22:14

Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale turnira u Cincinnatiju nakon što je pobijedio Španjolca Pabla Andujara.

Hrvatski je tenisač slavio sa 7:6 (4) i 6:2.

U prvom setu Marin je dva puta radio break, ali i u dva navrata izgubio servis te u tie-breaku kod 5:4 dva puta uzeo servis Španjolcu.

Protivnik je nakon toga u drugom setu potpuno pao, izgubio servis, pa još jedan, Marin je imao 3:0, da bi na kraju došao do 6:2.

Za polufinale će se boriti protiv boljeg iz meča Nikolaja Davidenka i drugog nositelja Novaka Đokovića koji igraju u noći sa četvrtka na petak.

 

Ključne riječi

Komentara 1

MI
miran
08:29 17.08.2012.

Ovaj vrisak je bio za oprostaj od Cincinnati-ja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije