Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva prepreka

Čilić: Tu se igra i bez majice, što je na Wimbledonu nezamislivo

Marin Čilić (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
30.07.2012.
u 21:08

Marin Čilić i Ivan Dodig aspolvirali su prvo kolo parova na Olimpijskim igrama. Hrvatski je dvojac pobijedio 6:3 i 6:4 kolumbijce Cabala i Giralda.

Olimpijski Wimbledon drugačiji je od klasičnog Wimbledona. Prvo što upada u oko su vojnici, koji nikad nisu čuvali tenisku elitu, a Rolexovi semafori zamijenjeni su onim Omeginim.

Dominantnu zelenu boju kulisa kompleksa zamijenila je ljubičasta, u trgovini se ne mogu kupiti suveniri sa znakom Wimbledona, a razlike ne uočavaju samo posjetitelji nego i igrači.

Marin Čilić o tome kaže:

- Na olimpijskom Wimbledonu je puno opuštenije. Nemamo osjećaj da je sve strogo. Eto, neki je dan jedan igrač igrao bez majice, što se valjda u povijesti pravog Wimbledona nije dogodilo. U onom klasičnom Wimbledonu veća je draž, on magnetski privlači sve igrače jer je poseban.

Razlika se primjećuje, kaže Marin, i u svlačionici i na taci.

Ključne riječi

Komentara 2

ZX
zark x
06:16 31.07.2012.

Bravo Ivane i Marine Sve za Hrvatsku. Moja braca se zovu Ivan i Marin.

CI
cidea
17:58 31.07.2012.

Sve je veselo dok ne nalete na Srbe a onda ajmo kući, laku noć doviđenja !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije