Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP ljestvica
Povratak na članak

Čilić se pobjedom na Mastersu vratio u Top 10, Ćorić napredovao devet mjesta

Vrh ljestvice uvjerljivo drži srpski tenisač Novak Đoković, drugi je drugi finalist turnira u Cincinnatiju Škot Andy Murray, a na treće mjesto se popeo Švicarac Stanislas Wawrinka

Komentari 2

DU
Deleted user
10:40 22.08.2016.

Marin Čilić se uspjesno vraca svojoj najbolje rangiranoj poziciji. Fali mu nesto visee od 50 bodova pa da ponovo postane 8. tenisač svijeta.

VL
DU
Deleted user
15:58 22.08.2016.

Fantastican uspjeh nasih u Cincinnatiju; Cilic i Dodig osvojili titule, a i Coric prvi put do cetvrtfinala. Sve cestitke! Odlicna forma nasih obecava dobre izglede za nastupajuci GS slijedeceg tjedna i Hrvatsko DC finale.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.