Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJEMAC DOBIO EVANSA

Čilić saznao protivnika u finalu: Čeka ga Haas

Tommy Haas
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
08.02.2014.
u 20:03

Haas i Čilić igrali su tri puta, a Nijemac je slavio u dva meča, dok je Čilić pobijedio samo jednom.

Marin Čilić će za naslov na PBZ Zagreb Indoorsu igrati protiv Nijemca Tommyja Haasa. Prvi je nositelj u drugom polufinalu nakon točno dva sata igre pobijedio Britanca Daniela Evansa sa 5:7, 6:4, 6:3.

Haas je odlično otvorio meč i poveo 2:0, međutim već u trećem gemu Evans je vratio break i smanjio na 2:1. Tenisači su servis držali do 11. igre, a onda je Evans opet uzeo servis Nijemcu, pa nakon toga dobio svoj servis gem za 7:5 u prvom setu.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U drugom setu dogodio se samo jedan break i to u posljednjem desetom gemu, a napravio ga je Haas za 6:4 i izjednačenje na 1:1 u setovima.

Nijemcu je u odlučujećem setu bio dovoljan break u šestoj igri i to nakon čak četiri izjednačenja i tek pete iskorištene break lopte za 4:2. Nakon toga je sigurno dobio svoja dva servisa i priveo meč kraju.

Haas i Čilić igrali su tri puta, a Nijemac je slavio u dva meča, dok je Čilić pobijedio samo jednom.

>> Marin: Malo se zakompliciralo, ali imao sam osjećaj da mogu brejknuti kad hoću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije