Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI PORAZA
Povratak na članak

Čilić: Puno igrača odigralo je loše na prvom Mastersu

- Ovo je za mene veliko iskustvo i ogroman motiv za iduću sezonu. Puno je igrača koji su na svom prvom Mastersu odigrali loše.

Komentari 9

Avatar white socks
white socks
14:52 15.11.2014.

Puno je vrhunskih tenisača koji su vrhunski odigrali svoj prvi Masters. Inače, dobro je da je onako glatko izgubio od Đokovića, ne mora se ispričavati Srbima. A ni Thompsona nije bilo blizu.

VL
LE
lea55
11:09 15.11.2014.

Zanima me kada ce Marin dati jednu inteligentnu izjavu.

VL
DH
dalibor.hren
09:07 16.11.2014.

A gdje su zasluge trenera?

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
12:02 15.11.2014.

Ves nekoliko puta sam sebi obecavao da ga necu vise gladati, jer me nervira njegov odnos prema igri i opet mi vrag neda mira. Naime, ako analiziram njegov nastup protiv Wawrinke mogu reci, da je drugi set odigrao dobro. U trecem setu pri svom vodstvu od 2:0 gubi od iduca cetiri svoja servisa tri i onda jos veli kako je dobro igrao. Ma Marine covjece, prestani se konacno blamirati svojim izjavama. Ne trcis, ne grizes, ostajes u kutu, umjesto da se vracas prema sredini terena, fali ti timing jer si spor, service ti je ocajan (osim drugog seta)... i kako onda mozes biti zadovoljan svojim nastupom? Ako ti Goran ostane trener onda imate puno posla do Australia Opena. To vrijeme moras iskoristiti, da poboljsas kondiciju, ekspozivnost prva dva-tri koraka i da konacno shvatis da ti je igra na mrezi ocajna. Stanes na T- crti i onda te protivnici ismijavaju i graju se s tobom, kao da si pocetnik.

VL
MM
marinko.maric55
13:17 15.11.2014.

bok svima, znam da ima previse onih skepticnih koji se boje riskirati, s ovim covjekom to necete trebati, meni je pomogao kad mi je bilo najteze, nadam se da ce i vama pomoci, radi se o Siniši Jeriću, koji se bavi namjestenim utakmicama, iduca bi trebala igrati u ponedjeljak ako nekoga zanima nek mu se javi na facebook profil: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006989206228&ref=ts&fref=ts

VL
Avatar Tarabic
Tarabic
13:52 15.11.2014.

Odlican je Cilic, ostavite coveka na miru, kad ja moram da ga branim! Ako neko misli da moze bolje od njega, eto mu reket pa udri. Biti medju prvih 10 na planeti u bilo cemu, makar i u kosenju trave je uspeh, ali kod nas balkanaca (Jugoslavena) uspeh se skupo placa.

VL
MA
Maće
11:29 15.11.2014.

Samo naprijed Marine, radujem se tvojim pobjedama i vjerujem u još jednu uspješnu sezonu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.