Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI HRVATSKI REKET

Čilić: Publika će nam biti velika pomoć, bilo bi sjajno osvojiti naslov kod kuće

tenisači
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/19
21.11.2016.
u 20:20

- Zadovoljan sam formom u posljednje vrijeme, zapravo posljednjih nekoliko mjeseci. Osvojio sam dva velika turnira, imao u posljednje vrijeme nekoliko pobjeda protiv visoko rangiranih tenisača i to uz dosta dobru igru, pa mogu biti zadovoljan - rekao je Čilić.

Marin Čilić u ponedjeljak je trenirao u Areni Zagreb, po povratku s ATP World Tour Finalsu, te isprobao podlogu na kojoj će se od petka do nedjelje igrati finale Davis Cupa između Hrvatske i Argentine.

- Malo je sporije nego što smo mislili, ali će se nakon treninga ubrzati, a i za vikend će biti drugačiji uvjeti u dvorani nego što su sada. Zadovoljan sam formom u posljednje vrijeme, zapravo posljednjih nekoliko mjeseci. Osvojio sam dva velika turnira, imao u posljednje vrijeme nekoliko pobjeda protiv visoko rangiranih tenisača i to uz dosta dobru igru, pa mogu biti zadovoljan - rekao je Čilić.

Na poslijepodnevnom treningu reprezentaciju je pratila i publika, jer je u Areni Zagreb u ponedjeljak bio omogućen ulaz gledateljima. Nakon što je podijelio desetke autograma i fotografirao se s navijačima Marin nije mogao izbjeći pitanje o publici:

- Očekujemo da će nam biti velika pomoć. Bilo bi sjajno osvojiti naslov kod kuće, uz domaću publiku. Bio bi to perfektan kraj godine.

Organizacija finala već je na samom kraju i dvorana i izvana i iznutra dobiva prepoznatljivu vizuru, Nikad dosad neki susret Davis Cupa u Hrvatskoj nije imao toliko pripremljenih vizuala i posebnih detalja, koji će također obilježiti finalni susret. Argentinska televizija TyC u nedjelju je počela s emisijama uživo iz dvorane, u međuvremenu je stiglo i prvih dvadesetak argentinskih novinara, a Hrvatska televizija sa svoje strane sprema prijenos na najvišoj programskoj i tehničkoj razini.

U utorak će s početkom u 10:30 prvu konferenciju za novinare imati argentinska, a u 12:15 hrvatska reprezentacija. U srijedu od 12 do 15 sati na Trgu Petra Preradovića (Cvjetni trg) bit će održan Kid's Day, a u četvrtak će u maloj dvorani koncertne dvorane Vatroslav Lisinski biti održano izvlačenje parova. Prvi meč u petak počinje u 14 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije