Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Rim

Čilić preko Fisha do Nadala, Gasquet izbacio Federera!

Marin Čilić  (1)
Marko Lukunić/Pixsell
12.05.2011.
u 17:09

Marin Čilić pobijedio je u trećem kolu 2,75 milijuna dolara vrijednog ATP turnira u Rimu Amerikanca Mardyja Fisha 7:6 (6), 6:3.

Hrvatski je tenisač teškom mukom dobio prvi set, u 13. igri bilo je 8:6 za Marina, dok je u drugom setu iskoristio jedinu priliku za oduzimanje servisa.

Imao je Čilić tri meč-lopte na svom servisu, no ruka je malo zadrhtala i iskoristio je tek treću te poslao Amerikanca kući nakon sat i 55 minuta igre.

U četvrtfinalu na talijanskoj zemlji čeka ga prvi igrač svijeta i prvi nositelj turnira, Španjolac Rafael Nadal.

A iznenađenje dana priredio je Francuz Richard Gasquet koji je sa 4:6, 7:6(2), 7:6(4) pobijedio trećeg igrača svijeta, Švicarca Rogera Federera.

Bila je to druga pobjeda pobjeda Gasqueta u 10 međusobnih susreta i prva od 2005. godine i turnira u Monte Carlu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije