Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne uklapa se u raspored

Čilić otkrio: Ne mogu obećati da ću doći i 2012. godine u Umag

cilic
VL FOTO
02.08.2011.
u 09:25

Premda je izgubio u finalu, Marin Čilić kaže da je guštao igrajući u Umagu jer je uz njega bila i obitelj

Na turnirima ga prati najstariji brat Vinko, a ovdje su iz lože Čilićevih za njega "drukali" i Goran i Mile, kao i roditelji.

– I ovdje sam kao na Zagreb Indoorsu imao taj obiteljski vjetar u leđa. Bolje se osjećam kada igram domaći turnir. Dugo se nisam ovako dobro osjećao kao posljednja dva tjedna.

Na novoj rang-listi Čilić se spustio sa 31. na 24. mjesto što će pokušati popraviti na betonu i sjevernoameričkoj turneji, koja za njega počinje sljedeći tjedan u Montrealu. Upitan o Umagu 2012., nije mogao obećati da će doći jer će se Croatia Open igrati u tjednu nakon Wimbledona, na čijoj će se travi, tri tjedna poslije, igrati olimpijski turnir. Umagu će Olimpijske igre doista biti najveći neprijatelj.

Ključne riječi

Komentara 3

SE
serđo
10:07 02.08.2011.

zaustavite umag

DH
dalibor.hren
13:32 02.08.2011.

Nije siguran da će doći u Umag 2012. jer ima kredit u \"švicarcima\", pa vjerojatno neće imati love za smještaj familije i svih \"drukera\".

TE
tenisiostalo
10:20 05.08.2011.

Dokad će na tenisu stajati atp lista stara preko godinu dana.Zar ste toliki navijači Federera?Glavni problem kod Čilića je po mom mišljenju visina.Malo je previsok. Pozdrav!Ivan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije