Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Monte Carlo
Povratak na članak

Čilić 'osvetio' Ćorića i izbacio Chardyja, slijedi Berdych

Čilićev najbolji rezultat u Kneževini je četvrtfinale iz 2015. godine, a iste je godine Berdych stigao do finala u kojem ga je nadigrao Novak Đoković.

Komentari 2

DU
Deleted user
15:21 19.04.2017.

Chardyju se Hrvati popeli na vrh glave; jedan ga namucio a drugi dokrajcio 😜✌️

VL
DO
doktor1
17:50 19.04.2017.

Prvo Coric uopce nije trebao igrati taj turnir jer je premalo odmara bilo nakon pobjede u Maroku. Ne sjecam se kad je Marin zadnji put nekoga dobio 6:0. Premalo on meceva u kojima je bolji od protivnika zavrsava s glatkom pobjedom, dobije set te onda neobjasnjivo potone da bi na kraju izvlacio mec knap u trecem setu. Jasno je da mu je priprema vrlo losa. Jedino ne znam jesu li oscilacije znak nedostatka snage ili sto?? Uglavnom od svih TOP 20 igraca nitko nije gubio od igraca od kojih ne smije gubiti kao Marin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.