Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATIO SE POBJEDOM

Čilić: Osjećao sam se kao klinac, Nadal: Sretan sam zbog Marina

marin čilić portal
Daniel Kasap/Pixsell
28.10.2013.
u 23:06

- Osjećao sam se kao klinac koji prvi put igra tenis. Bilo je sjajno vratiti se na teren i zaigrati. Lijepo je opet pobijediti. Zadovoljan sam servisom u čemu su mi pomogli Goranovi savjeti - rekao je Čilić nakon meča.

Marin Čilić u velikom se stilu vratio tenisu nakon suspenzije od četiri mjeseca zbog neopreznog uzimanja nedopuštenih sredstava. Čilić je u prvom kolu turnira u Parizu s 5:7, 6:1, 6:4 slavio protiv Nizozemca Igora Sijslinga.

- Osjećao sam se kao klinac koji prvi put igra tenis. Bilo je sjajno vratiti se na teren i zaigrati. Lijepo je opet pobijediti. Zadovoljan sam servisom u čemu su mi pomogli Goranovi savjeti - rekao je Čilić nakon meča.

Progovorio je i o suspenziji.

- To je definitivno bilo najgore razdoblje u igračkoj karijeri. Nastupam šest, sedam godina i uvijek sam bio pošten i iskren prema drugim igračima. Zbog toga mi je bilo jako teško kad sam saznao da je test pozitivan. Neki su ljudi govorili da uzimam doping, ali znam da nisam varao - rekao je Čilić.

Čiliću je dobrodošlicu zaželio i prvi tenisač svijeta Rafael Nadal.

- Sretan sam što se Marin vratio. Dobar je momak i sjajan igrač. Ne znam što se točno dogodilo, ali ako se vratio, to je pošteno. Sretan sam zbog toga - rekao je Nadal.

Čilićev slučaj prokomentirao je i Jo Wilfried Tsonga.

- Ne znam što bih mislio o tome. Nemam pojma što je prava istina jer imam osjećaj da svi lažu - rekao je Tsonga.

>> Čiliću smanjena kazna, nastupit će u Parizu!

>> Čilić se vratio pobjedom nakon stanke zbog dopinga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije