Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme opuštanja

Čilić oduševio fotografijom s odmora, a Lovren mu poručio: 'Sram te bilo'

Marin i Kristina Čilić
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
02.12.2018.
u 18:22

Nakon naporne sezone prvi hrvatski tenisač odlučio je odvesti suprugu Kristinu u toplije krajeve

Marin Čilić predvodio je hrvatsku tenisku reprezentaciju do trijumfa u Davisovom kupu. Hrvatska je u Lilleu pobijedila Francusku i po drugi put u povijesti osvojila naslov svjetskog prvaka.

Nakon naporne sezone prvi hrvatski tenisač odlučio je odvesti suprugu Kristinu u toplije krajeve. Na svom Instagramu objavio je fotografiju s odmora koja je sakupila više od 20 tisuća lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello December 👋🏼 ❄️ ☀️🌊 . . #vacation #winter #vitaminsea #offseason

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

Bilo je i mnogo komentara, a poseban je onaj koji je ostavio nogometni reprezentativac Dejan Lovren: 'Sram te bilo, uživaj, zaslužio si'.

Marin je na svom Instagramu objavio i video...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Body Surfing Level: Beginner 😬🤣 Anyone have any tips? 🏄‍♂🤣

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

Komentara 17

Avatar Apsalar
Apsalar
20:13 02.12.2018.

E da je Staziću i Marasu na ovu plažu... ali šta će jadni, sirotinja, oni porez plaćaju Hrvatskoj,pa im ništa ne ostane od silnog posla što su ga obavili 😁 Zato jadni Stazić ljetuje na "Brionima" sve po 7. A Maras nema kad dignut glavu od posla. Treba si Čiliću platit porez u Hrvatskoj, iako si zarađivao vanka, makar samo zato da se Stazić i Maras s "divom" Glasovčevom okupaju negdi gdje je toplo usred zime. Eeee da je ljevičarima da drugi rade, a da se oni brčkaju od njihova rada... nema toga u Hrvatskoj, u Hrvatskoj ljevica radi od jutra do sutra hahahaha

SU
Surlas
20:05 02.12.2018.

propalismoFranjoskroz:eto tebe ce pitati di ce cuvati zaradjeni novac.Trebao je dati tebi,kso da mu je netko pomigao da bude to sto jeste.U svakom slucaju zasluzii je respekt ove drzave,ali takvi kao ti to ne razumiju.Ljudi mjenjaju drzavljanstvo da bih placalii manhe poreza,a ti mislus da je Cilic debil.Svi bogati gledaju da sto manje plate plate poreza,kao da je on izuzetak.Sigurno si mu ti pomogao kad nije imao za sendvic,pa ti sada treba vratiti.

SV
stjepan v.
20:06 02.12.2018.

hajde bez ljubomore. ucite vasu djecu da igraju tenis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije