Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENUTAČNO JE "UNUTRA"

Čilić napravio još jedan korak prema završnom Mastersu, a na ruku mu idu i drugi rezultati

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.11.2016.
u 18:10

Dominic Thiem je osmi kada je u pitanju "utrka za London", a Čilić je na 9. mjestu, što ga trenutačno vodi na završni turnir, jer je Španjolac Rafael Nadal, koji se nalazi na 7. mjestu, okončao s nastupima u ovoj sezoni

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji se bori za plasman na završni turnir osmorice najboljih igrača svijeta u Londonu, danas je na ATP turniru iz Masters 1000 serije u Parizu prošao u treće kolo, ali uslugu mu je napravio i Amerikanac Jack Sock koji je svladao Austrijanca Dominica Thiema, koji se također bori za nastup u Londonu.

Čilić se plasirao u treće kolo Pariza nakon što je u "hrvatskom obračunu" pobijedio suigrača iz Davis Cup reprezentacije Ivu Karlovića sa 7:6 (7), 6:2, a sljedeći protivnik mu je Belgijanac David Goffin, koji se također nada plasmanu na završni turnir u Londonu.

Dominic Thiem je osmi kada je u pitanju "utrka za London", a Čilić je na 9. mjestu, što ga trenutačno vodi na završni turnir, jer je Španjolac Rafael Nadal, koji se nalazi na 7. mjestu, okončao s nastupima u ovoj sezoni.

Završni turnir osmorice najboljih tenisača svijeta u londonskoj O2 Areni na rasporedu je od 13. do 20. studenoga.

ATP Pariz,  2. kolo 

  Kei Nishikori (Jap/5) - Viktor Troicki (SRB) 6:2, 7:5
  David Goffin (BEL/8) - Nicolas Mahut (FRA) 7:6 (5), 6:3
  Marin Čilić (Hrv/9) - Ivo Karlović (Hrv) 7:6 (7), 6:2
  Lucas Pouille (FRA/13) -Feliciano Lopez (Špa) 6:7 (1), 6:3, 6:4
  Jack Sock (SAD) - Dominic Thiem (AUT/6) 6:2, 6:4
  Jo-Wilfried Tsonga (FRA/11) - Albert Ramos-Vinolas (Špa) 6:3, 6:4

Komentara 3

IB
ibiza
07:15 03.11.2016.

samo polako ,sve je moguce ,moras biti optimist a ne kao ti .

DU
Deleted user
09:07 03.11.2016.

Marin je u odlicnoj formi; ima sve sanse da izbaci Goffina. Sretno Marine!

RI
rikavac
23:41 02.11.2016.

Cemu tolika nadanja ako Cilic udje u zavrsni turnir osmorice kad nemoze nikog pobijedit kao i zadnji pit kad je igrao. Bolje da se odmara i priprema za Davis Cup to je bitnije jer tu imamo sansu a a na zavrsnom turniru Cilic nema sta trazit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije