Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE

Čilić katastrofalan u Londonu – izgubio od autsajdera Matoševića

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
10.06.2014.
u 17:35

Australac bosanskohercegovačkih korijena slavio je sa 4:6, 4:6 za sat i 18 minuta igre

Hrvatski tenisač Marin Čilić nije najbolje otvorio sezonu na travnatim terenima i izgubio je već u prvom kolu londonskog Queen's Cluba protiv Marinka Matoševića u dva seta 4:6, 4:6 za sat i 18 minuta igre.

Uvertira za Wimbledon time je prošla grozno jer Australac rođen u Jajcu 1985. godine uspio je prelako stići do pobjede, posebno jer je bio veliki autsajder, a i zato što ga je u prethodna tri meča Marin pobijedio.

No u ovom meču ništa nije išlo kako treba, naš najbolji tenisač nije uspio ostvariti ni jedan break, a njegov protivnik uspio je u dva navrata, po jednom u svakom setu. Bilo je dovoljno za pobjedu...

Nešto prije u prvom kolu Hallea ispao je Mate Pavić, bolji je bio Tajvanac Yen-Hsen Lu sa 7:6, 6:7, 6:4. Ivo Karlović jedini je heroj, slavio je protiv Mihaila Južnog u prvom kolu Hallea sa 6:3, 6:4.

>> Karlović izbacio Južnija, ali ništa od hrvatskog dvoboja

Komentara 3

KA
kajinx
20:10 10.06.2014.

Marinko nije outsider!

Avatar rajetin
rajetin
13:33 11.06.2014.

Nitko nije autsajder dok mu se ne dokaže. Marinko to nije. Ali Ćilić se želi želi vratiti u TOP 10, u svjetski vrh. Ako želiš biti u tom društvu, ne gubiš od igrača Matoševićeva kalibra.

Avatar DŠ.....
DŠ.....
18:16 10.06.2014.

Južnij, Južnija. Da je Bjelorus, bio bi Južni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije