Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO SU JUNACI?
Povratak na članak

Čilić je spavao na Velesajmu, Nino radi u restoranu, a Gojo je zbog Hrvatske prekinuo studij

Tri finala u pet godina. Time se u posljednje vrijeme može pohvaliti malo koji sudionik Davisova kupa. Naši su tenisači u kratkom vremenu postali heroji nacije, u natjecanju koje okuplja više od 140 reprezentacija ušli su u finale iako smo po plasmanima bili daleko od uloge favorita. Pa, tko su oni?

Komentari 4

LI
linkser2
14:15 06.12.2021.

svaka čast njima ali... svi su se oni, kao i svi... vodili prvenstveno vlastitim interesom i zaradom !!! Kakvo domoljublje.. ne umišljajte!!

VL
CH
chr1s
13:39 06.12.2021.

Kako to da su svi milijarderi svoje poslove započeli u garaži i imaju traume jer su svi ismijavali njihovu viziju, a svi vrhunski sportaši su paćenici koji su preživljavali u pučkoj kuhinji i spavali po klupama, osim kada nisu krvavo trenirali da osvjetlaju obraz svojim roditeljima. Ima li koji uspješan poduzetnik, sportaš, umjetnik, koji je živio u kući, vježbao-trudio se-radio i mic po mic uz trud i sreću postigao to što je. Pa ne mora svaki uspjeh biti filmska priča.

VL
BA
Bambaulo
13:39 06.12.2021.

samog sebe, opet.. :))

VL
MI
Mikrovalna
12:47 06.12.2021.

Čilić junak!? Koga je ono on pobijedio, ne mogu se nikako sjetiti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.