Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cincinnati

Čilić izgubio od Đokovića, Dodig prošao u paru

'31.07.2011., Stella Maris, Umag - 22. ATP Studena Croatia Open, finalni mec izmedju Marina Cilica (CRO) i Alexandra Dolgopolova (UKR). Marin Cilic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Sanjin Strukić/Pixsell
17.08.2012.
u 20:02

Marin Čilic izgubio je u četvrtfinalu Cincinnatija od Novaka Đokovića 3:6, 2:6, a par Dodig/Melo plasirao se u polufinale pobjedom nad parom Seppi/Troicki 6:0, 6:1.

Marin Čilić u Cincinnatiju je igrao četvrtfinalni susret protiv Novaka Đokovića. Nakon prvog seta bilo je 6:3 za srpskog tenisača, inače drugog nositelja.

Uvjerljivo je igrao srpski tenisač koji je u prvom setu bio dovoljan jedan break kod 0:2, a u drugom je dva puta uzeo servis Čiliću kod 1:2 i 2:5. I priveo susret kraju.

Dakako, Đoković je bio apsolutni favorit u ovom susretu, prema kladionicama imao je čak sedam puta veće šanse za prolaz od najboljeg hrvatskog tenisača. 

Uvjerljivo su se u polufinale parove plasirali Dodig i Melo koji su slavili protiv talijansko-srpskog dvojca 6:0, 6:1. Nakon svega 39 minuta igre.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar jocker-3
jocker-3
21:07 17.08.2012.

Čilić nebude nikada vrhunski tenisač...premekan je prema protivnicima...on može Đokoviću biti samo sparing partner na treningu....

MI
miran
21:41 17.08.2012.

"Čilić izgubio od Đokovićaq ... " --------------------------------- Nije valjda da se netko nadao necem drugom?

MA
maklin
08:00 18.08.2012.

Čiliću sad ti je zadnje vrijeme da nešto napraviš s teniskom vještinom. Ovo šta sad igraš vučeš još valjda od 15 godine, da bi bio Top počni tako igrati. Ako neznaš kako gledaj snimke mečeva, promjeni trenera... nešto očito nije u redu. Predispoziciju imaš a to je visina i brzina kretanja. Mučni glavom i napravi taj BREAK u svom životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije