Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završni masters
Povratak na članak

Čilić opet imao pobjedu na dlanu, ali je izgubio i od Socka

U odlučujućem setu Čilić je imao 4:2 u tie-breaku, da bi poslije toga Sock dobio pet poena i slavio.

Komentari 5

IM
imitar31
18:38 14.11.2017.

Samo cilic moze u kontinuitetu gubiti dobijene meceve,volim ga ali na zalost realnost je da nije igrac za velike stvari

VL
DO
doktor1
20:52 14.11.2017.

Molim procitati moj komentar nakon meca s Zverevim. Isto, isto, isto. CIlic je u ovoj godini jako nazadovao. Skucajno je dospio u finale Wimbledona. On jednostavno mentalnom insuficijencijom ne pripada grupi prih 15 tenisaca svijeta. Da igraju svo ovi ozljedjeni ne bi bio ni medju prvih 20. To je i njegov realan doseg. Cilicu jednostavno se zapitaj: kad ces ako neces sada? Reci cu ti: nikada jer si mentalno nekvalificiran za igru na najvisoj razini.

VL
DU
Deleted user
18:03 14.11.2017.

Ma grrrrr.

VL
Avatar Oneill
Oneill
21:05 14.11.2017.

Nestoji mi da nesto kazem nepoznam osobno coveka ali sto vidim i gledam nije za mene top 10 Igrac .A cini mi se da on netreba trenera nego najmanje tri psihiatra,

VL
RI
rikavac
20:18 14.11.2017.

hahahaha hahah opet isto i isto. Moj Cilicu i tu si 5 igrac svijeta. Nema Djokovica Andya Nadala Wavrinke svi koji igraju zavrsni su ispod tebe na rang listi ali su ocigledno bolji od tebe i to duplo i to tvoje 5 mjesto nije mjerilo nikakavo za tvoje igre i od kojih igraca gubis. Tvoje realno mjesto kako igras je ispod 20.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.