Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marin ČILIĆ

Čilić: I na 1343 metra osjećamo se kao kod kuće

'Marin Cilic of Croatia plays against Roger Federer of Switzerland (3) during their Men\'s match at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in New York on September 3, 2011.    AFP PHOTO / TI
'TIMOTHY A. CLARY'
14.09.2011.
u 22:02

Raniji odlazak hrvatskih tenisača u Južnu Afriku pokazao se odličnim potezom.

Naši su igrači imali dovoljno vremena za prilagodbu na prilično zanimljive uvjete u kojima će se igrati kvalifikacijski dvoboj za Svjetsku skupinu Davisova kupa.

– Sada se i ovdje u Potchefstroomu, na nadmorskoj visini od 1343 metra, osjećamo kao kod kuće. Bilo je na početku problema zbog rjeđeg zraka pa bismo se nakon nekoliko izmjena s osnovne linije i trčanja lijevo-desno dobro zapuhali, ali sada je sasvim u redu. Imat ćemo još trening-dva do početka dvoboja u petak, ali možemo zaključiti da je prilagođavanje na ove posebne uvjete uspjelo – kaže prvi hrvatski tenisač Marin Čilić (26. na ATP-ljestvici, Dodig je 37.).

Suparnika i izglede Marin je ovako procijenio:

– JAR nema kvalitetu jedne Češke, Švicarske, Australije ili Belgije, koje će ovaj tjedan također igrati u kvalifikacijama, ali moramo biti oprezni. No vjerujem da će naša kvaliteta ipak presuditi.

Prvi pojedinačni susreti počinju u petak u 10 sati, a tko će igrati, bit će odlučeno današnjim ždrijebanjem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije