Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP MIAMI

Čilić eliminirao Kunjicina, čeka Del Potra

Marin Čilić
Slavko Midžor/PIXSELL
24.03.2012.
u 21:31

Argentinac (11. nositelj) izbacio je Ivu Karlovića 7:5, 6:4 za sat i 45 minuta igre

Ništa od sraza dvojice Hrvata u 3. kolu Mastersa u Miamiju. Marin Čilić u drugom kolu bio je bolji od ruskog tenisača Igora Kunjicina (6:3, 7:6) i sljedeći suparnik bit će mu Argentinac Juan Martin del Potro, koji je bio bolji od Ive Karlovića 7:5, 6:4.

U meču od sat i 24 minute, naš najbolji tenisač Čilić bio je bolji protivnik, no propustio sve realizirati puno ranije. Sve je išlo po planu do 5:1 u drugom setu, kada je dopustio Rusu da se vrati pa je pobjedu tražio u tie-breaku i iskoristio prvu od pet meč lopti.

Kunjicin je 90. igrač svijeta, a u sva tri susreta s Međugorcem izašao je kao poražen. Karlović je, pak, protiv 11. nositelja Del Potra pao za sat i 45 minuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije