Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE NA MATHIEUA

Čilić ekspresno izborio drugo kolo Madrida

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.05.2014.
u 17:31

U drugom kolu Čilić je trebao ići na Novaka Đokovića, koji je u posljednji tren otkazao sudjelovanje, pa Marina čeka Francuz Paul-Henri Mathieu.

Marin Čilić pobjedom 6:1, 6:1 protiv Portugalca Joaa Souse nakon samo 55 minuta igre izborio je drugo kolo Madrida.

U prvom setu hrvatski tenisač dva puta oduzimao je servis Portugalcu, a u drugom čak tri puta te je ekspresno prošao dalje

U drugom kolu Čilić je trebao ići na Novaka Đokovića, koji je u posljednji tren otkazao sudjelovanje, pa Marina čeka Francuz Paul-Henri Mathieu.

A osim Đokovića, Madrid je otkazao i Roger Federer, koji neće igrati jer mu uskoro supruga Mirka treba roditi treće dijete.

– Želim se ispričati navijačima i nadam se kako ću u Madridu biti sljedeće godine. Trenirat ću u blizini kuće i nadam se brzom povratku na Tour – rekao je Federer.

Ispali Dodig i Melo

Ivan Dodig i Marcelo Melo zaustavljeni su u drugom kolu igre parove u Madridu. Od hrvatsko-brazilske kombinacije bolje je bila kolumbijska Juan Sebastian Cabal i Robert Farah sa 6:4, 6:2 nakon 57 minuta igre.

>> Dodig u prvom kolu Madrida ispao od Nishikorija

Komentara 1

DA
damirtankovic
21:39 07.05.2014.

Čilić je već pobijedil Francuza, a jeste brzi, ahahaha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije