Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čile - Švicarska 1:0
Povratak na članak

Čile slavio protiv Švicarske i na koračić je do osmine finala!

Čile je slavio protiv Švicarske sa 1:0 u susretu drugog kola skupine H. Jedini strijelac bio je veznjak moskovskog CSKA Mark Gonzalez.

Komentari 10

OB
-obrisani-
22:05 21.06.2010.

Stajerski stakor...

VL
IV
ivopivo
01:20 22.06.2010.

pogledajte na fifa stranici, ja mislim da to nije smio biti gol a o crvenom kartonu da i nepricamo(da su dali napravit dzamiju to bi sve bilo drugcije)

VL
OB
-obrisani-
21:06 21.06.2010.

Taj sudaciz S.Arabije je za klin....Devet zutih i jedan crveni karton u jednoj utakmici....Bravo kad cuvari deva sude na Sp-u...Sramota od takvog sudjenja...Cijelu utakmicu cuo si samo zvizdaljku suca i Vuvuzele....Dobro da mu Svicarac u drugom poluvrjemenu nije jednu odalamio...takviakvi suci od Sp-a prave smijuriju i nemaju na njemu sto da traze..Za Fifu bi bilo bolje da drugi put dobro promotre,koje suce pozvat ,a koje kuci ostavit..

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
21:26 21.06.2010.

Sta se moze bolje ocekivati od jedne kriminalne institucije kao sto je FIFA?

VL
ZD
zdrm
21:29 21.06.2010.

gdje li je sada Komesovo znanje....nema šta ja poštujem čovjekov rad i vjerujem da bi njegovo znanje dobro došlo hrvatskim klubovima i repki ali ja bi ove švicarce kući odmah poslo, njh i sve što igraju bunker...nabijem ja tu filozofiju nogometa sjedi u svojih 25 metara i samo se brani...sjeverna koreja je pojam od nogometne nacije i pogleda na nogomet za ove sramotne prestave europskih repki kao švicarska, slovačka, francuska....

VL
OB
-obrisani-
21:45 21.06.2010.

Pa igra Čile, pa igra Švicarska, pa Brazil, Argentina i Urugvaj..Tu su i Njemačka, Italija i Francuska.. Ma tu su i bratski narodi Slovenije i Srbije..Samo jedna ekipa iz Top 10 FIFA ljestvice nedostaje, pardon nema njim među najboljima alii koliko pratim baš nikome ne nedostaju..Niko njih ne spomene, niko se na njih ne sjeti, oni su vanjka, tužni i ljuti..

VL
OB
-obrisani-
22:52 21.06.2010.

janez glup si ko slovenac

VL
IV
ivopivo
01:28 22.06.2010.

bravo zdrm ti se kuzis u nogomet ko mara u krivi k.... oni su zabili spanjolskoj iz obrane( iz svojih 25 metara) a sjeverna koreja je pojam nogometne nacije i pogleda na nogomet nemoj pusiti taj crack to ti je zlo jos ces biti gluplji

VL
OB
-obrisani-
07:42 22.06.2010.

Švicarska je protiv Čila igrala silovito, jako i rudarsko jer je tu ekipu spremao što se njihove reprezentacije tiče vanjka World Cup stručnjak Zvonko Komes..I slično djeluje Švicarska Hrvatskoj po svome kadru igrača jer uz par domačih sve neki beduinii i stranci za raznih rupa svijeta..

VL
OB
-obrisani-
10:03 22.06.2010.

Šteta da Švicarci Rakitić i Petrić ne igraju za svoje na SP nego su uključeni u onu skupini beduina sa cijeloga svijeta uz par zapadnih balkanaca koji je bila torpedirana u kvalifikacijama za World Cup..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.