Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obranili naslov
Povratak na članak

Čile opet osvojio Copa Americu, Messi očajno izveo jedanaesterac i postao tragičar!

Čile je 43 puta bio neuspješan na Copa Americi, a onda je u posljednje dvije godine uzeo dva naslova. Argentina, pak, naslov čeka 24 godine, a nikako da se izjednači s Urugvajem

Komentari 6

JO
JosipTrogrlic
05:57 27.06.2016.

viva Chile

VL
LI
lipotan
06:00 27.06.2016.

Je Chile na penale I poslije toga igraju.zikino kolo used New Jersey-a.Messi u dario po lopti ko da je bek I fula cili gol

VL
LI
lipotan
06:02 27.06.2016.

sve. u svemu Dobra tekma, dva crvena kartona tako da su obe ekipe bile po 10 ali igra lo se muski. Congrats Chile.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:58 27.06.2016.

messiju puno toga nedostaje da bi bio najveći u povijesti. a ne samo tamo neko prvenstvo sveameričkih država. messiju u prvom redu fali potvrda kvalitete u nekom drugom klubu osim barcelone. bez toga ostat će samo potencijalno jako dobar, međuđu najboljima, što svakako jest, ali... jedan c ronaldo je svoju kvalitetu dokazao u engleskoj i u španjolskoj. ja bih ga recimo volio vidjeti još i u italiji. messi, mali lopov i prevarant kakav jest, koji njeguje svoj kult, to neće napraviti. najveći ne griješe u kritičnim trenucima. messi griješi, redovito. on nije igrač odluke. lako je u barci, kad uz sebe ima pouzdane igrače velikog kalibra. i on mali uz njih dođe do izražaja. al u ekipi sasvim prosječnih on nije ništa pokazao. jel se netko sjeća da je messi igrao na sp-u u južnoj africi? nitko. jer onak kak je igrao, kao i da nije igro.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:03 27.06.2016.

svi ovi 'veliki' i razvikani igrači tipa messija, c ronalda, su veliki samo u svojim bogatim klubovima, gdje su okruženi klasom igračima. u reprezentaciji su prosječni, uopće ne pokazuju tu neku očito prenapuhanu vrijednost. jedan messi, koji bi sam trebaoao odlučivati utakmicu, je običan standardni igrač. uostalom,. kao i naš lukica, niti jednim potezom na euru nije pokazao zašto je uopće u realu. c ronaldo također.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.