Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ćiri se Smiješi 2. mjesto

''Cijela Kina priča o mom uspjehu, a gazda mi nudi novi ugovor!''

Ćiro
Ozren Maršić
29.09.2010.
u 15:03

- Čak ni ja, poznati iluzionist, ne mogu dostići Ivankovićevu prednost od deset bodova, kaže trofejni trener Shanghai Shenhue.

Trener svih trenera džentlmenski priznaje da je bitka za naslov kineskoga prvaka već odlučena. Šest kola prije kraja prvenstva, Ivankovićev Shandong Luneng ima čak deset bodova više od Ćirine Shanghai Shenhue.

– Iluzija je očekivati da bi Ivanković mogao prokockati toliku prednost, čak ni ja, poznati iluzionist, ne mogu to dostići – kaže Blažević.

Realnost je drugo mjesto, što je ipak uspjeh s obzirom na prošlogodišnju petu poziciju. U toj sezoni momčad iz Šangaja osvojila je 45 bodova u 30 kola, a sada, nakon 24 rude, ima već 41.

– Ma cijela Kina bruji o mome rezultatu, a predsjednik mi je već ponudio novi, dvogodišnji ugovor. Još se nisam izjasnio, čekam da završi prvenstvo.

Šef nije razočaran što nećete biti prvaci?

– Ma kakvi razočaran, predsjednik je presretan! Zato što bi u slučaju naslova morao isplatiti veliku lovu! On je najviše i pridonio tome što je naslov tako daleko; riješio se četiri reprezentativca, a nikoga nije doveo. Da, Ivanković ima najbolju momčad u Kini – zaključuje Ćiro, koji je posljednji naslov klupskoga prvaka osvojio 2003. godine s Dinamom.

U bogatoj trenerskoj karijeri samo je s jednim inozemnim klubom bio prvak, sa švicarskim Grasshopperom 1984. godine. U Kini će morati čekati novu šansu.

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:31 29.09.2010.

Čiro: \'\'Cijela Kina priča o mom uspjehu sa NK Mura gdje sam radio samo 2 mjeseca, a gazda mi nudi novi ugovor da idem raditi za njega u NK CMC Celje!\'\'

BZ
Branko Zajec
16:40 29.09.2010.

Ako cijela Kina priča o Čiri koji je drugi, šta je tek sa Ivankovićem, koji je prvi. Valjda cijela Kina pjeva !!! Ćiro, odi u mirovinu. Zaboravio si šta to znači biti prvak. Dođi doma i dostojanstveno proživi ostatak životaa i mani se prognoza tko će i šta će raditi u HNS. Jedno je sigurno ti ništa nećeš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije