Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNA GORA sad visi

Cico: Ne želim Hrvate, neka budu prvi!

\'Montenegro\'s Stevan Jovetic (L) scores a goal during the Euro 2012, Group G qualifying football match between Wales and Montenegro at Cardiff City Stadium in Cardiff, Wales, on September 2, 2011. A
AFP
03.09.2011.
u 21:57

Do jučer je Cico bio favorit za izravan plasman na EP, a sada mu je ugroženo i drugo mjesto. Izgubi li od Engleza u Podgorici, a Švicarci pobijede Bugare i Velšane, o doprvaku skupine odlučivat će se u posljednjoj utakmici u Baselu.

Izborniče, gdje je zapelo, pitamo Zlatka Kranjčara, šefa crnogorske reprezentacije, nakon prvog kvalifikacijskog poraza u Cardiffu.

– Bilo je previše nesreće, previše nam je igrača nedostajalo, čak četvorica iz obrambene linije – kaže Kranjčar, koji je još u lipnju figurirao kao glavni favorit za poziciju najboljega drugoplasiranog, a sada mu visi i drugo mjesto.

Odluka u posljednjem kolu

Za dodatne kvalifikacije treba mu još najmanje bod iz dvije utakmice, s Englezima u Podgorici 7. listopada ili Švicarcima u Baselu 11. listopada. No, izgubi li od Capella doma, a Švicarci pobijede Bugare doma i Wales u Cardiffu, o Kranjčarovoj sudbini odlučivat će se u posljednjem kolu. Prvu je utakmicu protiv Hitfzfelda dobio 1:0...

– Iznenadilo me kako su Englezi lako prošli Sofiju. Međutim, kad se kompletiramo, nemamo se razloga bojati ni moćne Capellove momčadi. Uostalom, nisu nas pobijedili na Wembleyju – dodaje Kranjčar.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od nedjelje.

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
06:35 04.09.2011.

Cico: Ne želim Hrvate, da ponovo ne budu potišteno i posramljeno gledali druge na takmičenju po HRT 2 program kao za vrijeme World Cupa 2010 kao jedna od prvih reprezentacija na ljestvici FIFA !

Avatar nekakav
nekakav
08:03 04.09.2011.

a umislili crnogorci da i oni znaju nogomet igrati. njihove pobjede od 1:0 su na razini najboljih vremena slovenaca, koji su uništavali igru. bez brige, do kraja će se sve vratiti u normalu. englezi prvi, švicarci drugi, a črnogorci...možda treći. realno, oni su za 4-5 mjesto. a cico je opet počeo...piti?

AL
altec
22:31 03.09.2011.

Ovakva Hrvatska je zicer za svaku reprezentaciju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije