Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blažević je idealan

Cico Kranjčar: Želi li Ćiro biti novi izbornik, ja ću mu prvi dati potporu

'30.05.2009.,Zagreb - U crkvi sv. Ivana Krstitelja u Novoj Vesi vjencali su se Lana Kranjcar (kci Cice Kranjcara) i Thibault Detreiux.Dosli su i Hamed i Kristina Bangoura, Niko i Simona koji su se pro
'Matija Habljak/Vecernji list'
25.04.2012.
u 07:48

Blažević je u ovim godinama idealan za izbornika, nadam se samo da je dobra zdravlja...

Trener iranskoga Sepahana Zlatko Kranjčar (56) u telefonskom razgovoru još je jednom potvrdio kako ga zanima izbornička funkcija u Hrvatskoj, ali da o tome ni s kim još nije razgovarao. I još neko vrijeme – ne želi.

– Ne želim da mi sada bilo što poremeti koncentraciju. Trenutak je osjetljiv, tri su kola do kraja prvenstva i želim napraviti posao do kraja kako treba. Čak sam i svojima u klubu kazao da odgodimo razgovore o novom ugovoru, da ne razgovaraju ni s igračima, sve dok ne obavimo posao – kaže Cico.

Podržao bih Šukera

Razgovarali biste s HNS-om?

– Bih, meni je uvijek drago kad me se spominje kao kandidata za izbornika, ali treba prvo vidjeti s kim bih uopće razgovarao, tko će biti na čelu nove garniture. Šuker? Podržao bih ga, zašto ne, kao i svakoga kandidata iz te generacije koji želi donijeti inovacije u hrvatski nogomet, podignuti ga na još višu razinu, popraviti mu u imidž u svijetu – dodaje Cico Kranjčar.

Vi biste trebali biti kandidat broj jedan za novoga izbornika?

– Ne bih želio ispasti prepotentan, ali rekao bih da bi tako i trebalo biti s obzirom na kvalitetu moga dosadašnjega rada, uspjehe s klubovima pa i reprezentacijom.

Svrstali ste se i ispred Ćire?

– Ćiru izuzimam, s njim se ne uspoređujem! On bi također bio odlična opcija za izbornika, nadam se samo da je dobroga zdravlja. Čitao sam neki dan da je završio u bolnici. I bude li Ćiro kandidat, želi li on preuzeti reprezentaciju, ja ću to prvi podržati. U njegovim godinama to je funkcija na kojoj on može najviše dati, mnogo više nego u klubu, što vjerojatno i on shvaća. Jedino se s Blaževićem ne slažem kad kaže da samo on s Hrvatskom može pobijediti Srbiju. Ima još nas trenera koji bismo to bili u stanju – dodao je Kranjčar.

Sve utakmice kod kuće

Cico je ovoga proljeća u velikoj formi u Iranu, tri kola prije kraja Sepahan ima tri boda prednosti...

– I sve tri utakmice kod kuće jer sa Zob Ahanom dijelimo isti stadion u Isfahanu. Usto smo prvi u skupini azijske Lige prvaka, imamo sjajno ozračje i ne dopuštam da nam ga bilo što poremeti.

Niko će biti spreman za EP?

– Uvjerava me da hoće. Upravo počinje raditi na jačanju muskulature, a za sedam dana trebao bi početi trčati – zaključio je Zlatko Kranjčar, koji juri prema svom četvrtom naslovu prvaka.

Dva ima s Dinamom (1996., 1998.), jedan sa Zagrebom (2002.), a 11. svibnja trebao bi biti okrunjen i u Iranu. I tu bi dostigao “tatu”, koji također ima četiri krune – tri s Dinamom i jednu s Grasshopperom.

Komentara 8

Avatar poljicanin
poljicanin
20:00 25.04.2012.

Ma svi bi mi bili dobri izbornici,samo neka je plaća dobra...

DK
dkatica2
08:39 25.04.2012.

Tiskano izdanje kupujem za čistiti ribu......

OB
-obrisani-
09:06 25.04.2012.

kakav Ćiro, pa sam kaže da pomišlja na samoubojstvo zadnjih dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije