Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROATIA SESVETE Zlatko Kranjčar vodit će Sesvećane u nastavku prvenstva Hrvatske

Cici Kranjčaru veća plaća nego Petroviću

02.01.2009.
u 21:23

Dugo su u petak trajali pregovori između Zvonka Zubaka i Zlatka Kranjčara. Spomenuti dvojac odradio je čak dva sastanka, jutarnji i poslijepodnevni, nakon kojeg je Zubak odahnuo.

– Sve je dogovoreno. Zlatko Kranjčar vodit će momčad u drugom dijelu sezone. Ako na kraju prvenstva budemo zadovoljni rezultatima, postoji mogućnost da produljimo suradnju – istaknuo je Zubak, koji vjerojatno na umu ima jedino osiguranje prvoligaškoga statusa momčadi Croatije iz Sesveta.

Proteklih se dana špekuliralo o tome kako je jedan od Cicinih uvjeta bio i da mu se Srećko Lušić ne miješa u posao. Simptomatična je i Zubakova izjava prije dva dana:

– Srećko Lušić bit će Kranjčarov pomoćnik i sportski direktor.

No, Zubak je ustvrdio:

– Srećko Lušić obnašat će funkciju sportskog direktora i bit će zadužen za skautiranje mladih igrača, a Kranjčarov pomoćnik bit će Goran Jerković s kojim Cico još od lani ima samo pozitivna iskustva.

Zubak nije htio govoriti o financijskim uvjetima koje je dogovorio s novim-starim trenerom, no sigurno je da će Zlatko Kranjčar raditi po boljim uvjetima od bivšega šefa struke Ljupka Petrovića. Srbijanski trener imao je 50 tisuća kuna na mjesec.

– Ne mogu vam reći koliko sam dogovorio s Cicom – kazao je Zubak.

Kranjčar ima poprilično zahtjevnu zadaću, no Zubak ne sumnja u uspjeh novog projekta.

– Imamo kvalitetnu momčad, mnogo mladih igrača na kojima ćemo graditi našu igru. Kranjčar nije inzistirao ni na kakvim pojačanjima, no njih će sigurno biti – zaključio je predsjednik kluba iz Sesveta.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije