Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Cibosi na put s obećanjem o plaći

Cibona
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
29.11.2013.
u 22:00

S obećanjem da će sve biti u redu i da će svoj novac prije ili kasnije dobiti, košarkaši Cibone otputovali su u Skoplje, na utakmicu ABA lige protiv domaćeg MZT-a (subota, 17 sati).

S obećanjem da će sve biti u redu i da će svoj novac prije ili kasnije dobiti, košarkaši Cibone otputovali su u Skoplje, na utakmicu ABA lige protiv domaćeg MZT-a (subota, 17 sati).

I dok će cibosi svoju utakmicu igrati u nadi da će se predsjednik Ivica Lovrić držati riječi, njihovi najveći domaći rivali cedevitaši dočekuju mađarski Szolnoki (19) bez takvih briga.

Cedevitašima zavide svi

Štoviše, došlo je do toga da cibosi sa zavišću mogu gledati prema klubu s Velesajma u kojem se plaće uredno isplaćuju, prema klubu na koji se njegovi bivši igrači ne žale i s kojim se ne sude.

A kada je tako, onda Cedevitin glavni trener Jasmin Repeša od svojih igrača može tražiti spartanski angažman i na treninzima i na utakmicama, za razliku od Cibonina stratega Slavena Rimca koji samo može moliti igrače da se i dalje trude uvjeravajući ih da bi štrajkom i sebi naškodili.

– Na sastanku s predsjednikom Lovrićem dogovoreno je da će se taj financijski problem riješiti što hitnije i da od ovog kola više neće biti nikakve panike. Želja je svakog trenera da ima momčad koja razmišlja samo o košarci. I ja sam u karijeri izgubio jako puno novca pa imam razumijevanje za zabrinutost igrača, no i u takvim situacijama sportski motiv mora biti ispred - rekao je Rimac.

U Skoplju prijeti Gečevski

Kada su košarkaši MZT-a u pitanju, Rimac se najviše pribojava njihova “pick and popa”, igre dva na dva u kojoj se visoki igrač odmotava na vanjski šut (Gečevski, Čekovski). No, cibosi imaju omjer 6-3, a MZT 4-5.

Repešina su briga Szolnokijevi Amerikanci. Branič W. Warren najbolji je strijelac (18,3) i najkorisniji igrač ABA lige, a krilo Holiday kraće je igrao u NBA ligi. Cedevita (7-2) je na vrhu, a Mađari (3-6) pri dnu.

>> Neplaćeni košarkaši Cibone prizivali predsjednika i on se pojavio
>> Neplaćeni cibosi planirali štrajk, pa zasad odustali

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samojedan1
11:41 30.11.2013.

Kladite se? U minusu ste? Besplatni parovi do kraja siječnja. Provjeren sistem.Dokazi a ne obećanja!...Provjerite pratite i zaradite. google profith1x2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije